Starnutie už nezaprie! Ale prečo by mala? 54-ročná Moore boduje

Pravda.sk | 21.04.2017 00:00
Stále vyzerá vynikajúco a figúru by jej závideli aj o generácie mladšie dámy. Ale na tvári herečky Demi Mooreovej už predsa len vek vidieť. Konieckoncov, je to tak v poriadku.
Herečka Demi Moore na oslavách magazínu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Demi Moore Herečka Demi Moore na oslavách magazínu Harper's Bazaar.

Päťdesiatštyriročná herečka a exmanželka kolegu z brandže Bruca Willisa sa objavila v stredu večer na párty magazínu Harper's Bazaar. Ten oslávil neuveriteľné 150. výročie svojej existencie a pri tej príležitosti povolal do New Yorku množstvo známych osobností. Trojnásobná mama Moore nesklamala a stavila na mladistvú kombináciu koženého topu a výraznej čiernej koženej sukne. Dlhé čierne kadere lemovali herečkinu tvár a dodávali celkovému stylingu veľmi mladistvý dojem.

Herečka Demi Moore.
Modelka Iman na oslavách 150. výročia magazínu...
+3Herečka Sailor Brinkley-Cook.

Detailnejší pohľad na tvár však už neskryl výraznejšie línie a vrásky hviezdy, ktorú kedysi médiá pretriasali v súvislosti s početnými plastickými operáciami. Podľa zdrojov z herečkinho okolia sa síce Demi Moore stále pravidelne objavuje na všemožných skrášľovacích procedúrach, no už to nerobí tak dôrazne ako kedysi. „Pochopila, že vek sa nedá zastaviť. Viac sa uvoľnila a vníma starnutie omnoho prirodzenejšie,“ uviedol pre portál Star nemenovaný zdroj.

Na podujatí sa zúčastnili aj mnohé ďalšie známe ženy – pozornosť pútala napríklad mama s dcérou – televízna celebrita Kris Jenner a topmodelka Kendall Jenner či modelka Iman – vdova po spevákovi Davidovi Bowiem, ktorá akoby vôbec nestarla.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ