To sú plavky či skôr výkladná skriňa pre prsia?! Lovato sa vystavuje

Pravda.sk | 20.04.2017 17:30
Jednodielne plavky sú poriadna nuda, tvrdia mnohí muži. Asi ešte nevideli, aký model nosí speváčka Demi Lovato.

Why not?

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

Americká hviezda sa na svojom konte na Instagrame pochválila záberom v plážovej garderóbe, ktorá poskytla poriadne veľa priestoru jej prednostiam. Poprsie sa v jednodielnych plavkách rozhodne nedalo prehliadnuť – výstrih bol skôr tenkými šnúrkami umiestnenými strategicky cez bradavky. „Ja som už vážne pripravená na leto,“ napísala k momentke 24-ročná Lovato, ktorá momentálne stále boduje s hitom Confident.

Speváčka sa po sexi momentkách na Instagrame však môže pýšiť aj čímsi iným – o kúsok významnejším. Magazín Time ju zaradil vo svojom zozname najvplyvnejších ľudí planéty do zoznamu TOP 100. Dôvodom je nepochybne to, že Lovato popri hudobnej kariére je aj hlasom mnohých mladých dievčat, ktoré prežívali kedysi boj s anorexiou, bulímiou a depresiami.

Bývalá detská hviezda sa ešte pred dovŕšením plnoletosti musela liečiť zo závislosti od alkoholu a drog a nedávno sa pochválila tým, že je čistá už celých päť rokov. Výrazne podporuje programy na pomoc mladistvým, ktorí čelia drogovej závislosti.

So ready for summer

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato),

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ