Krásna Rose Byrne na premiére: Slávna moderátorka zostala v jej tieni

Pravda.sk | 21.04.2017 11:05
Hviezdou nového filmového projektu televízie HBO pod názvom The Immortal Life of Henrietta Lacks je síce Oprah Winfrey. Na premiére ju však zatienila austrálska herečka.
Herečka Rose Byrne v kreácii od Rosie Assoulin. Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Herečka Rose Byrne v kreácii od Rosie Assoulin. Herečka Rose Byrne v kreácii od Rosie Assoulin.

Reč je o Rose Byrneovej, ktorá si v novej snímke z produkcie známeho súkromného kanála zahrala reportérku Rebeccu Sklootovú. Tridsaťsedemročná Byrne dorazila na premiéru v kreácii, ktorá nemohla byť prehliadnutá. Šaty s architekturálnym strihom a kvetinovou potlačou od Rosie Assoulin jej dodali dojem pompéznosti a tiež originality.

V porovnaní s ňou pôsobila práve hlavná hrdinka príbehu, slávna moderátorka a herečka Oprah Winfrey až príliš ležérne. V čierno-bielej kombinácii topu, saka a nohavíc sa zdalo, že si odskočila len z nejakej popoludňajšej záhradnej párty.

zväčšiť Moderátorka a herečka Oprah Winfrey (v strede)... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Oprah Winfrey (v strede) s kolegyňami Renee Elise Goldsberry (vľavo) a Rose Byrne Moderátorka a herečka Oprah Winfrey (v strede) s kolegyňami Renee Elise Goldsberry (vľavo) a Rose Byrne na premiére filmu The Immortal Life of Henrietta Lacks.

Už prvé ukážky z filmu, ktorý hovorí o prevratných medicínskych objavoch v liečbe rakoviny, však naznačujú, že Winfreyovej herecký talent sa nestratil. Je to síce predčasné tvrdiť, ale možno zamieša karty na niektorom z ceremoniálov televíznych ocenení – či už je reč o Emmy, alebo následných Zlatých glóbusoch. To sa však ukáže až časom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ