Spoznáte tohto mladíka? Slávnemu otcovi akoby z oka vypadol

Pravda.sk | 21.04.2017 12:30
Hovorí sa, že jablko nepadne ďaleko od stromu. Alebo tiež platí, aký otec, taký syn. V tomto prípade veru rodinná dvojica podobu nezaprie.
zväčšiť Manželka herca Maroša Kramára Nataša Kramárová... Foto: CinemArt SK
Nataša Kramárová Manželka herca Maroša Kramára Nataša Kramárová prišla so všetkými troma ratolesťami. Zľava: Marko, Timur a Tamara.

Na premiére animovaného filmu Baby Šéf sa v stredu večer objavila aj manželka herca Maroša Kramára Nataša a jej tri ratolesti. Otcom všetkých je práve známy slovenský herec a zabávač. Kým v prípade dcéry Tamary si médiá už dávnejšie uvedomili, že rastie do krásy, dvojici synov sa až toľko pozornosti nevenovalo.

Manželka herca Maroša Kramára Nataša Kramárová...
Herečka Eva Sakálová.
+3Moderátorka Barbora Rakovská a jej dcérka Amia.

Práve najstarší Timur, ktorý má momentálne už sedemnásť rokov, je prekvapivo otcovou kópiou. Hoci po mame zdedil tmavé vlasy, jeho podoba v tvári je neodškriepiteľná. Stačí si len porovnať zábery zo starších inscenácií či filmov, v ktorých sa Kramár ako herec objavoval v začiatkoch kariéry.

Herec Maroš Kramár na zábere z roku 1982 z... Foto: archív STV
Maroš Kramár Herec Maroš Kramár na zábere z roku 1982 z filmu Zimný semester.

Premiéru komediálneho animáku si nenechali ujsť v Bratislave mnohé známe tváre a ich ratolesti. Prišla tiež Lenka Šóošová so synom Richardom či herečka Andrea Karnasová s dcérou Lujzou.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ