Federerova Slovenka sa medzi hviezdami nestratila. Jej muž vyvetral kobru

Pravda.sk | 03.05.2017 09:00
Aj manželia Roger Federer a Mirka Federerová sa objavili v pondelok večer na podujatí MET Gala v New Yorku. Slovenskú rodáčku obliekli štylisti do trblietavej striebornej kreácie.
Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka... Foto: Profimedia
Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer na akcii Costume Institute Gala v New Yorku.

Rodáčka z Bojníc, ktorá oslávila 1. apríla 39. narodeniny, síce nepatrí medzi dámy s typickou konfekčnou postavou. Napriek tomu sa však v striebornej lurexovej kreácii, ktorú pre ňu vytvorili v ateliéri Gucci, nestratila v záplave hviezdnych hostí.

Štvornásobná mama sa celý večer zvŕtala po boku svojho slávneho športového manžela. Pozvanie na akciu dvojica prijala, pretože už niekoľko rokov patrí k dobrým priateľom šéfredaktorky magazínu Vogue – Anny Wintourovej.

Očarujúca Haley Bennett v šatách Dolce & Gabbana.
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace.
+97Televízna osobnosť Kylie Jenner v kreácii...

Ani Federer sa na akcii, ktorá je poctou dizajnérskej estetike Japonky Rei Kawakubo, nenechal zahanbiť. Keď sa otočil chrbtom k objektívom, na jeho smokingu sa vynímala veľká výšivka trblietavej kobry.

„Nikdy som si neobliekol nič podobné,“ prezradil pre magazín GQ Federer ešte v nedeľu, keď mu v jednom z newyorských luxusných hotelov robili poslednú skúšku smokingu z dielne značky Gucci. „Je to biznis spredu a párty zozadu,“ zavtipkoval si na adresu modelu, ktorý zdobili stovky krištáľov.

„Veľmi oceňujem remeselnú zručnosť a tiež detaily. A tu ich je naozaj mnoho,“ podotkol tenista na margo netradičnej vzorovanej podšívky či drobných detailov v zapínaní alebo vnútorných lemoch.

Na akcii nebol jediným športovcom – pozvanie prijali aj hráči amerického futbalu či napríklad bývalý bejzbalový hrdina Alex Rodriguez.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ