Táto sexi brunetka zviedla fešáka McDermotta - vyzerá ako jeho ex

Pravda.sk | 28.09.2010 16:00
Herca Dylana McDermotta poznajú mnohí napríklad z filmu Dievčatá z Jersey či Oceľové magnólie. Na pláži v Miami pred pár dňami zaujal aj svojou dámskou spoločnosťou.
Neznáma tmavovláska, ktorú paparazzovia... Foto: PROFIMEDIA
Dylan McDermott - nová frajerka Neznáma tmavovláska, ktorú paparazzovia načapali v Miami v spoločnosti herca Dylana McDermotta, si pozornosť užívala. A predviedla sexi telo.

Sexi brunetka v bikinách, ktorej meno zatiaľ verejnosť nepozná, je s veľkou pravdepodobnosťou novou milenkou 48-ročného herca. Od rozvodu v januári 2009, keď sa odlúčil od manželky Shivy Rose, ide o prvú oficiálnu partnerku po McDermottovom boku.

Herec Dylan McDermott sa na pláži v Miami veľmi... Foto: PROFIMEDIA
Dylan McDermott Herec Dylan McDermott sa na pláži v Miami veľmi nežne správal k neznámej brunetke, ktorá je pravdepodobne jeho novou frajerkou. A podľa fotiek z pláže ide o naozaj sexi dámu.

Britský denník Daily Mail upozorňuje na to, že očarujúca tmavovláska v bikinách s hlbokým výstrihom, je veľmi podobná práve hercovej ex-manželke. Akurát, ide o „mladšiu verziu“.

Herec Dylan McDermott s ex-manželkou Shivou.... Foto: SITA
Dylan McDermott a Shiva Rose Herec Dylan McDermott s ex-manželkou Shivou. Spolu tvorili pár štrnásť rokov, majú dve deti.

Totožnosť novej hercovej priateľky, s ktorou sa McDermott na pláži nežne bozkával a objímal, sa zatiaľ americkým ani britským médiám zistiť nepodarilo. Hercov hovorca odmietol fotografie komentovať. McDermott sa momentálne uchádza o divácky záujem aj v kinách. Na plátna prichádza novinka Burning Palms, v ktorej hrá po boku herečiek Rosamunde Pike a Zoe Saldana.