Bozk plný vášne! Bellucci sa vrhla na kolegu, publikum žaslo

Pravda.sk | 18.05.2017 13:40
Monica Bellucci dáva vášnivý bozk hercovi... Foto: ,
Herečka Monica Bellucci dáva vášnivý bozk hercovi Alexovi Lutzovi.
Herečka Monica Bellucci má povesť slávnej filmovej zvodkyne. Počas moderovania slávnostného ceremoniálu v Cannes ju predviedla v plnej paráde.

Päťdesiatdvaročná Talianka, ktorá sa stala moderátorkou slávnostného úvodu 70. ročníka MFF Cannes, sa pred zaplnenou sálou festivalového kina predviedla po boku kolegu Alexa Lutza. Dvojica sa najprv k sebe nežne túlila, aby potom očarujúca brunetka zaklonila Lutzovi hlavu a vtisla mu na pery skutočne vášnivý bozk.

Herečka Uma Thurman pózuje na červenom koberci.
Herečka a členka poroty Fan Bingbing.
+43Herečka Elle Fanning v kreácii od Vivienne...

Kráska týmto gestom rozosmiala, ale aj ohúrila časť publika, ktoré dostalo pozvánku na úvodný galavečer v Cannes. Otváracou snímkou festivalu sa stala domáca dráma Ismaelovi duchovia, v ktorej si zahrala napríklad Marion Cotillard alebo Charlotte Gainsbourg.

Červený koberec bol plný krásnych žien vo veľkolepých róbach. Samotnú Bellucci na galavečer obliekla značka Dior. Šperky na jej krku pochádzali z trezorov klenotníctva Chopard.

Herečka Monica Bellucci sa stala moderátorkou... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci sa stala moderátorkou úvodneho slávnostného otvorenia 70. ročníka MFF Cannes. Na sebe má šaty Dior Haute Couture.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ