Beyoncé porodila dvojičky, žiadne ďalšie detaily známe nie sú

Pravda.sk | 18.06.2017 08:49
Beyonce Foto: ,
Speváčka Beyonce na archívnom zábere s manželom Jay-Z a dcérkou Blue Ivy.
O ich príchode na svet sa špekulovalo už pred pár dňami. Deti speváčky Beyoncé napokon prišli na svet pravdepodobne počas tohto víkendu.

Americký magazín People oficiálne potvrdil, že hudobná diva priviedla na svet dvojičky. Žiadne bližšie detaily však známe nie sú. Nevie sa, aké je pohlavie detí a rodičia, Beyoncé a raper Jay-Z zatiaľ oficiálne nekomunikovali ani mená detí.

Speváčka, ktorá má na konte niekoľko cien Grammy, oznámila svoje tehotenstvo vo februári tohto roka. Na Instagrame vtedy zverejnila svoju fotografiu s bruškom a potvrdila, že rodina sa rozšíri rovno o dvoch nových členov.

V tehotenstve stihla ešte vystúpenie na cenách Grammy, ale zrušiť musela šou na festivale Coachella, ktorý sa koná v Kalifornii.

Posledné dni nebolo o Beyoncé počuť a neobjavovala sa ani na verejnosti. Aj preto sa množili dohady o tom, že deti sú už na svete. Niektoré médiá špekulovali, že ich hviezda porodila v deň narodenín amerického prezidenta Donalda Trumpa – teda v stredu 14. júna. Zdroje z jej okolia to však popreli.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ