Odvážnejšia než zvyčajne! Bartoškova manželka sa lúčila s festivalom

Pravda.sk | 09.07.2017 08:22
Záver karlovarského festivalu si vychutnala aj Andrea Bartošková, po boku manžela sršala dobrou náladou.

Hoci manželka prezidenta MFF Karlove Vary sa mediálnemu záujmu počas roka skôr vyhýba, známy festival je každoročne výnimkou a svojho manžela sprevádza na červených kobercoch s úsmevom. Inak to nebolo ani tento rok, prvý júlový týždeň bola sympatická tmavovláska po boku partnera.

Jiří Bartoška s manželkou prichádzajú na... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Jiří Bartoška Jiří Bartoška s manželkou prichádzajú na záverečný ceremoniál MFF Karlove Vary.

Vychutnala si nielen úvodný ceremoniál, ale aj záver festivalu v sobotu večer. Na túto príežitosť zvolila Andrea Bartošková čierne šaty na ramienka s odvážnejším rozparkom na boku. Spolu s manželom sa na červenom koberci usmievala do fotoobjektívov a sršala z nej dobrá nálada.

Manželia spolu tvoria pár vyše 40 rokov a žijú v spokojnom zväzku bez škandálov. Spolu vychovali dve deti, dcéru Kateřinu a syna Janka, obe sa na tohtoročnom festivale objavili. Syn sprevádzal počas úvodného ceremoniálu českú topmodelku Karolínu Kurkovú.

Karolína Kurková počas piatkového večera vo... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Kurková Karolína Kurková počas piatkového večera vo Varoch.

Po pätnástich rokoch vyhral v sobotu večer hlavnú súťaž MFF v Karlových Varoch film z domácej produkcie. Hlavnú cenu získala dráma o otcovstve v hlavnej úlohe s Karlom Rodenom, Križiačik. Bez ceny neodišiel ani slovenký film Čiara, Martin Bebjak získal ocenenie za réžiu.

Jeremy Renner s Cenou prezidenta MFF Karlove Vary.
Jeremy Renner a Jiří Bartoška počas záverečného...
+3Režisér Peter Bebjak počas záverečného...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ