Miss Amerika či Miss Grimasa?! Nová kráľovná krásy pobavila internet

Pravda.sk | 11.09.2017 06:46
Súťaže krásy v USA patria stále medzi veľmi populárne a sledované programy. V nedeľu večer k obrazovkám lákala Miss America. Nová víťazka však bavila aj inak.
Miss Severej Dakoty Cara Mund po víťazstve v... Foto: SITA/AP, Noah K. Murray
Miss Severej Dakoty Cara Mund po víťazstve v súťaži Miss America predviedla celú škálu grimás z dojatia a emócií. Miss Severej Dakoty Cara Mund po víťazstve v súťaži Miss America predviedla celú škálu grimás z dojatia a emócií.

Porota, ktorá vyberala z 51 finalistiek – zástupkýň jednotlivých amerických štátov a rozhodla sa korunovať titulom najvyšším krásku zo Severnej Dakoty Caru Mundovú. Hnedovláska, ktorá pri promenáde v plavkách ukázala prekvapivo kypré krivky, sa po splnení povinností Miss môže vrhnúť na štúdium práva. Školné je súčasťou výhry v súťaži.

Cara Mund však zaujala aj inak. Dojatie a emócie, ktoré prišli s vyhlásením verdiktu, zvládla po svojom. Škála grimás, ktorú predviedla pred objektívmi, pobavila aj internet. Najkrajšia žena Ameriky totiž pri emócii radosti a šťastia vôbec nevyzerala taká pekná, ako by ste si pri kráľovnej krásy mysleli. Nuž, ale šťastie má rôzne podoby. Aj grimasy, ktoré vyzerajú ako z televíznej paródie.

Miss Severej Dakoty Cara Mund po víťazstve v...
Nová Miss Amerika Cara Mund.
+3Nová Miss Amerika Cara Mund pózuje so svojimi...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ