Prehliadka plná hviezdnych krások! A jedna z nich... ukázala bradavku!

Pravda.sk | 20.09.2017 16:02
Skutočnými top menami modelingu bola naplnená módna šou známej americkej značky Tommy Hilfiger v Londýne. Na móle sa objavili takmer všetky súčasné hviezdy modelingovej scény.
Modelka Gigi Hadid bola hviezdou prehliadky... Foto: Reuters, MARY TURNER
Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid bola hviezdou prehliadky Tommy Hilfiger v Londýne.

Hilfiger už dlhší čas spolupracuje so slávnou Gigi Hadidovou a tá nemohla chýbať ani na prezentácii kolekcie jar/leto 2017. Spoločne so samotným dizajnérom sa v závere šou prišla aj pokloniť a pozdraviť londýnske publikum.

Britská topmodelka Jourdan Dunn na prehliadke...
Portugalská topmodelka Sara Sampaio v kreácii...
+6Dizajnér Tommy Hilfiger a topmodelka Gigi Hadid.

Hadidovej prítomnosť však nebola jediným hviezdnym momentom večera. Kastingoví šéfovia módnej šou do tejto prehliadky angažovali aj jej populárnu sestru Bellu či domáce topmodelky Georgiu May Jaggerovú alebo Jourdan Dunnovú. Chýbať nemohla ani ďalšia hviezda digitálnej éry modelingu – Hailey Baldwin.

Pozornosť si však ukradla aj portugalská kráska Sara Sampaio, ktorú fanúšikovia poznajú najmä z prehliadok Victoria's Secret či katalógových prezentácií. Na mólo vyrazila v sieťovanom tope a károvanom blejzri. Pri chôdze po móle sa však kabátik posunul a očarujúca brunetka odhalila aj poprsie pod sieťovanou látkou (necenzurované foto tu).

Portugalská kráska Sara Sampaio na móle počas... Foto: Profimedia
Sara Sampaio Portugalská kráska Sara Sampaio na móle počas prehliadky Tommy Hilfiger v Londýne.

Londýnske prehliadky nasledujú po týždni módy v New Yorku. Módne dianie sa však plynule presunie do Milána, aby potom skončilo v Paríži.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ