Paparazzovia žali úrodu: Pamela ukázala prsia, Hermiona bielizeň

Pravda.sk | 15.02.2011 03:35
Uplynulý víkend bol bohatý na hviezdne "trapasy". Dotieravé objektívy paparazzov načapali škandalóznu Pamelu Anderson, ale aj "neviniatko" Hermionu alias Emmu Watson.
Herečka Pamela Anderson pri odchode z...
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson pri odchode z reštaurácii Orso v Beverly Hills odhalila svoje prsia. Mohli za to silné blesky fotoaparátov, ktoré sa jej dostali až pod tenučké šaty.

Prvá menovaná sa v sobotu zúčastnila na privátnej večeri v podniku Orso v Beverly Hills, skupine reportérov čakajúcich pred podnikom sa však nevyhla. Keď si uvedomila, že silné blesky fotoaparátov robia z jej šiat priehľadnú záclonku, bolo už neskoro. Úlovok sa paparazzom podaril a 43-ročná silikónovú sexbombu opäť raz načapali „hore bez“.

Aj v Londýne, kde sa v sobotu večer konal večierok pred nedeľňajším vyhlásením cien BAFTA, však bolo horúco. Postarala sa o to jedna z najpôvabnejších britských herečiek, Emma Watson.

Herečka Emma Watson utŕžila...
Emma Watson Herečka Emma Watson utŕžila "hanbu", keď sa takto odhalila pri vystupovaní z taxíka v predvečer vyhlásenia cien BAFTA.

Predstaviteľka Hermiony Granger zo série o Harrym Potterovi sa v krátkych šatách značky Chanel vybrala na žúr pre prominentov. Pri vystupovaní z taxíka však neustrážila dĺžku svojich šiat, ani rozparok. Odhalila tak spodnú bielizeň – v tomto prípade jednoduché čierne nohavičky.

No kým niektoré celebrity aspoň prejavujú snahu ustrážiť sa pred všadeprítomnými objektívmi, sú aj také, ktoré provokáciu využívajú ako jeden zo svojich hlavných tromfov. Vedela by o tom rozprávať napríklad speváčka Rihanna, ktorá v nedeľu na vyhlásení cien Grammy šokovala priehľadnou róbou Jeana Paula Gaultiera či napríklad jej kolegyňa Ciara. V šatách Emilio Pucci ledva ustrážila svoje ženské zbrane.