Vajdová má ďalší problém! Rozhnevala SND, je to jej osobný omyl!

Pravda.sk | 03.10.2017 14:00
Petra Vajdová Foto:
Herečka Petra Vajdová a jej tanečný partner Fabio Belucci v šou Let´s Dance.
Herečku Petru Vajdovú väčšina médií len nedávno spomínala v súvislosti s kauzou šoférovania pod vplyvom alkoholu. Momentálne si zarobila na ďalší problém. Priamo v domovskom Slovenskom národnom divadle.

Pre Vajdovej zranenie na tanečnom tréningu museli uplynulú sobotu zrušiť predstavenie Zmierenie alebo Dobrodružstvo pri obžinkoch. Do Bratislavy naň pricestovalo množstvo divákov aj z väčšej vzdialenosti a o tom, že sa hrať nebude, sa dozvedeli až priamo na mieste.

„Predstavenie bolo zrušené hodinu pred začiatkom z dôvodu zdravotnej indispozície Petry Vajdovej. Táto skutočnosť bola doložená odborným stanoviskom lekára,“ píše sa v oficiálnom stanovisku generálneho riaditeľa SND Mariána Chudovského, ktorý cituje Pluska.sk.

Aké však muselo byť prekvapenie pre tých, ktorí z Bratislavy odchádzali s dlhým nosom, keď sa na druhý deň dozvedeli, že Vajdová tancuje v markízackom programe Let's Dance. Hoci s bandážou okolo zranenej nohy, ale tancovala. Pre bolesť a slzy na krajíčku nedokázala poriadne odpovedať na otázky, no jej účasť v programe veľkú ľútosť nevzbudila.

Ako píše denník Plus 1 Deň, práve rozhodnutie tancovať v nedeľu v markízackej šou rozhnevalo vedenie SND. „To, že Petra Vajdová v nasledujúci deň napriek indispozícii účinkovala v televíznom programe, považujeme za jej nešťastné rozhodnutie a ďalší osobný omyl," komentoval pre noviny Chudovský. Samotná herečka sa, samozrejme, vyjadrovať odmieta.

Zatiaľ nie je jasné, či čaká Vajdovú nejaký postih. Herečka však má na oficiálnom portáli Slovenského národného divadla až dvanásť titulov v aktuálnej divadelnej sezóne a tak sa len ťažko dá rátať s tým, že by ju SND potrestalo tak, že ju stiahne z predstavení.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ