Tehotná Parišková: Priateľa by som nasledovala aj do Kanady

Zdeno Gáfrik | 25.02.2011 12:06
Aneta Parišková a Mark Sedlmair Foto:
Moderátorka Aneta Parišková a jej priateľ Mark Sedlmair.
"Po tom, čo som si v živote zažila, dokážem mnohé veci oceniť," prezradila moderátorka Aneta Parišková. Tvár z obrazovky TV JOJ prežíva šťastné chvíle s novým priateľom a čaká druhé dieťa.

„Cítim sa výborne a veľmi sa teším na bábätko,“ vyjadrila sa plavovláska pre Pravda.sk. Na otázku, v čom bude je pre ňu druhé tehotenstvo iné ako to predchádzajúce, odpovedala bez rozmýšľania. „Teší ma, že ho prežívam s otcom dieťaťa, ktoré čakám.“

S Kanaďanom Markom, ktorý je otcom Pariškovej druhého dieťaťa, sa zoznámili minulý rok v septembri. „Ako prvé ma oslovil jeho veľmi príjemný hlas. To, že je fešák, nie je pre mňa najdôležitejšie. Dôležité bolo, že sme spolu najprv veľa komunikovali. Mailovali si a telefonovali, až potom sme reálne boli spolu a on pricestoval za mnou na Slovensko,“ prezradila moderátorka.

Svoju novú lásku ospevuje – Mark podľa nej v mnohých veciach stelesňuje sen mnohých žien. „Je nesmierne čestný, priamy človek. veľmi jemný, nežný, chápavý. To sú veci, ktoré asi každá žena ocení,“ uviedla Parišková. „A ja ocením napríklad aj to, že sa nedokáže na mňa len tak pozerať ako upratujem alebo sa zvŕtam v kuchyni. Príde a pomôže. Nemá v sebe myslenie, že chlap bude ležať na gauči a žena nech kmitá,“ doplnila s úsmevom moderátorka.

Nový priateľ si vraj našiel rýchlo cestu aj k jej synovi Danielovi, ktorého otcom je Pariškovej (ešte stále) manžel David Dočekal. „Mark mi s Danielkom veľmi pomáha. Po tom, čo som si v živote zažila, sú to pre mňa veci, ktoré dokážem oceniť a veľmi si ich vážim,“ zdôraznila. Práve urastený mladík z Kanady bol ten, kto Pariškovej synovi oznámil, že bude mať súrodenca – bračeka. „Mark mu to povedal. Poukazoval mu na Youtube bábätká a vysvetľoval, ako dieťa ide z bruška. Takže teraz Danielko chodí po byte a ukazuje mi na bruško, že tam je bábo a vraví, že sa s ním bude hrať,“ nadšene vyzradila moderátorka.

Hoci na materskú dovolenku sa nechystá a pracovať pred kamerou plánuje aj v nasledujúcich mesiacoch, myšlienku odsťahovať sa za svojím novým partnerom nezavrhuje. „Pre mňa je najdôležitejšie, s kým, kam je na druhom mieste. Zatiaľ je nám dobre na Slovensku, ak by raz prišlo rozhodnutie, že by sme odišli do Kanady alebo niekam inam, samozrejme, by som Marka nasledovala,“ rozhodne skonštatovala Parišková.

Ešte predtým však bude musieť doriešiť záležitosti s manželom Davidom Dočekalom, s ktorým sú v rozvodovom konaní. „Zatiaľ sme sa ešte celkom nedohodli,“ naznačila Parišková. Ani ona, ani Dočekal sa však k veciam nechcú obšírnejšie vyjadrovať.