Dal dolu 13 kíl! Takto sa zmenil pre novú úlohu seriálový fešák

Pravda.sk | 19.10.2017 10:00
Niežeby to bolo dnes už niečo výnimočné, ale niekedy môže fyzická transformácia pre filmovú rolu dať poriadne zabrať. Vie to aj Taylor Kitsch.
Herec Taylor Kitsch so svojou normálnou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Taylor Kitsch Herec Taylor Kitsch so svojou normálnou hmotnosťou.

Herec známy napríklad zo seriálu Temný prípad sa pre rolu v novom projekte pod názvom Waco rozhodol zhodiť viac ako desať kilogramov. Dôvodom bolo, že stvárňuje postavu skutočného Davida Koresha – lídra náboženského kultu, ktorý veril, že je posledným prorokom a s ktorého menom sa spája kauza zneužívania mladistvých, polygamie, ale aj finálneho stretu s FBI.

Tridsaťšesťročný Kitsch sa o príprave na úlohu rozhovoril v talk-šou Ellen DeGeneresovej. „Mal som na to štyri mesiace, čo je v podstate zdravší spôsob, ako zhodiť. Každý mesiac šli dolu tak tri kilá,“ uviedol herec, ktorý pre rolu zhodil presne 13 kilogramov.

Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco.... Foto: Paramount Network
Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco. O 13 kíl ľahší. Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco. O 13 kíl ľahší.

Docielil to vraj zníženým príjmom kalórií. Na raňajky zjedol jedlo s hodnotou 500 kalórií, potom už nasledovala len zelenina a ovocie a na záver dňa (čo bolo v tomto prípade o štvrtej popoludní) už konzumoval len slepačí vývar. Potom si šiel ešte zabehať.

„Ale poviem vám, ak nemáte už z čoho zhadzovať, to ešte len začne byť ťažké,“ doplnil ešte herec, ktorý pred kariérou v Hollywoode pracoval ako osobný tréner. Momentálne sa už s hmotnosťou vracia do normálu – vraj môže jesť, čo sa mu zachce. „A to je úžasné,“ vyhlásil so smiechom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ