150-miliónová zmluva je istá! Takto rozdelili peniaze slávnym sestrám

Pravda.sk | 27.10.2017 10:00
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim... Foto: ,
Zľava: Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, ich mama Kris Jenner a najmladšia sestra Kylie Jenner.
Neuveriteľných 150 miliónov dolárov dostane rodina Kardashianovcov za nové série televíznej šou Keeping up with Karadshians. Najviac však zarobia staršie sestry.

Ako píše portál TMZ.com, s odvolaním sa na dôveryhodné zdroje, zo 150-miliónového koláča, ktorý rodine zaplatí sieť E! Network, by si mala sumu zhruba 60 percent rozdeliť trojica sestier Kardashianových – teda Kim, Khloe a Khourtney. Dôvodom je fakt, že na obrazovke sa nachádzajú najčastejšie a práve ony vraj divákov lákajú najviac.

Veľmi populárna je síce aj najmladšia členka rodiny, Kylie Jenner – ona sama sa však objavuje v nových epizódach menej a zároveň začala nakrúcať vlastnú reality-šou. Jej podiel je teda nižší a rovnaké platí aj pre sestru Kendall – známu topmodelku. Najmenej percent z celkového zisku dostáva brat Rob Kardashian, ktorý sa v televíznom formáte objavuje najmenej.

Slušný majetok si však pripíše vďaka novej zmluve, ktorú slávna rodina podpísala, jej hlava – matka všetkých detí Kris Jenner. Mnohí ju označujú za majsterku vyjednávania a pri tvorbe kontraktu si vraj vydobyla 10-percentný podiel. Na konto jej teda pribudne 15 miliónov dolárov. A nikto sa proti tomu neodváži protestovať.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ