Dá sa ukázať ešte viac? Nicki Minaj vytŕča pozadie aj 'popredie'

Pravda.sk | 16.11.2017 00:00
Pred pár rokmi to bola Kim Karadshian, ktorej titulná fotografia na obálke magazínu Paper doslova prevalcovala internet. Rovnaké ambície mali zástupcovia titulu aj s raperkou Nicki Minaj.
Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke... Foto: Reprofoto: PAPER Magazine
Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke magazínu Paper. Raperka Nicki Minaj v trojpodobe na obálke magazínu Paper.

Tridsaťštyriročnú hviezdu hip-hopovej scény fotila slávna Ellen von Unwerth a výsledkom je záber, na ktorom pózuje Minaj hneď v trojpodobe. Ako inak, ide o poriadne šteklivú fotografiu.

Slávna raperka sedí na stoličke s odhalenými prsiami, na ktorých jej partiu bradaviek chránia len prsné nálepky. Skláňa sa ku nej druhá Nicki, ktorá predvádza odhalené nohy a pri kolenách jej kľačí tretia podoba známej interpretky. S pozadím našpúleným do objektívu.

„Aby ste prevalcovali internet, musíte mať dobrý nápad a k tomu ešte väčšiu superhviezdu. Nicki taká hviezda nepochybne je a čo je skvelé, nemáme len jednu, máme rovno tri,“ komentoval obálku nového vydania magazínu Drew Elliott, kreatívny šéf periodika. Ako dodal, jeho magazín sa vždy snažil o to, aby kultúru tvoril a nie ju len opisoval.

So zimným vydaním magazínu si autori sľubujú veľký úspech a mediálny zásah. Či sa im však podarí zopakovať prípad z roku 2014, keď na obálke pózovala so svojím odhaleným pozadím Kim Kardashian, je však otázne.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ