Princezná broskynka! Ktorá speváčka predvádza takéto pozadie?

Pravda.sk | 01.12.2017 00:00
Niežeby odhalené krivky speváčky Lady Gaga boli nejakým veľkým prekvapením. Ale fanúšikov nové momentky určite potešili.

Americká hudobná diva ich zverejnila na svojom konte na Instagrame a nezostala pri jednej fotografii, do digitálneho priestoru „zavesila“ rovno tri. „Z lesa na oslavy Dňa vďakyvzdania na pláž kvôli turné v Miami,“ napísala Gaga k jednému zo záberov. K ďalšiemu, na ktorom predvádza zaoblené pozadie len v plavkových tanga-nohavičkách, zase doplnila. „Volajte ma, princenzná broskynka!“

Práve v Miami by mala odštartovať svoje koncertné turné, ktoré sa pre jej zdravotné problémy muselo presúvať. Pred pár dňami však 31-ročná umelkyňa vystúpila na vyhlásení cien American Music Awards a dala tak najavo, že sa cíti pripravená opäť predstúpiť pred fanúšikov.

V utorok boli v Amerike zverejnené nominácie na hudobné ceny Grammy a speváčka má dôvod na radosť. Jej album Joanne bol nominovaný v kategórii najlepšia popová nahrávka a so skladbou Million Reasons bojuje o sošku v kategórii Najlepší sólový popový výkon.

Call me Princess Peach #ladygaga #JoanneWorldTourMiami

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga),

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ