Bývalá supermodelka vzala útokom Bahamy. 53 rokov a toto telo?!

Pravda.sk | 04.01.2018 15:40
Je to už tak trošku obohraná pesnička, ale pri niekdajšej supermodelke Elle MacPhersonovej sa nedá nehovoriť o tom, ako fascinujúco sa jej telo vyrovnáva s vekom.
Niekdajšia supermodelka Elle MacPherson počas... Foto: Profimedia
Niekdajšia supermodelka Elle MacPherson počas dovolenky na Bahamách. Niekdajšia supermodelka Elle MacPherson počas dovolenky na Bahamách.

V médiách sa aktuálne objavili zábery MacPhersonovej z dovolenky na Bahamách, kde privítala nový rok 2018. A hoci je to pravidelne každý rok, čo takto dokáže zaujať, ohúrila aj tentoraz.

Päťdesiattriročná matka dvoch detí mala kedysi prezývku Telo – práve pre jej ukážkové, súmerné a priam dokonalé krivky – aj niekoľko dekád po odchode z vrcholového modelingu sa však môže právom radiť medzi dámy so skvelo vyzerajúcimi proporciami.

Jediným dôkazom starnutia je na jej výzore len pár pigmentových škvŕn zo slnka a veľmi mierne ochabnutá koža na rukách. To však ľahko prehliadnete, ak si blondínku uvedomíte ako celok. Za jej formu by dali veľa určite aj mnohé o polovicu mladšie dámy.

Jediná vec, ktorá však austrálskej rodáčke akosi nevychádza, je šťastie v súkromnom živote. MacPherson je síce stále ešte vydatá za podnikateľa Jeffreyho Soffera, no minulý rok sa od neho odlúčila a viac nežijú v spoločnej domácnosti. Nevyšlo jej ani manželstvo so známym módnym fotografom Gillesom Bensimonom či vzťah s miliardárom Arpadom Bussonom.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ