Clooney je ženatý, už je tak možné všetko, hovorí Aniston

Pravda.sk | 06.02.2018 00:00
Jennifer ANiston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston (48) dostala otázku, či je možný návrat seriálových Priateľov.

Okolo návratu populárnych Priateľov na televízne obrazovky prebehlo už nemálo špekulácií. Hlavní predstavitelia dostávajú neustále otázky týkajúce sa spoločného návratu slávnej zostavy pred kamery.

A aktuálne ju dostala aj predstaviteľka Rachel Greenovej, Jennifer Aniston v šou moderátorky Ellen DeGeneres. „Hej, mali by ste vrátiť Priateľov na obrazovky, viem, že veľa ľudí po tom túži,“ povedala moderátorka smerom k Anistonovej.

A ona odpovedala: „Všetko je možné, Ellen, všetko. A pokračovala v úsmevnom tóne v odpovedi: "Veď vieš, George Clooney sa oženil. To jasne hovorí, že možné je naozaj všetko.“

Reč pred kamerami talkšou padla aj na seriálovú novinku z produkcie spoločnosti Apple, v ktorej si zahrá aj Aniston. Ide o nový komediálny seriál odohrávajúci sa v New Yorku, ktorý zatiaľ prinesie 2 série po desať častí. Anistonovej „parťáčkou“ bude oscarová Reese Witherspoon.

Herečky si spolu zahrali aj v spomínaných Priateľoch, kde sa Reese Witherspoon objavila v epizódnej úlohe Jill Greenovej, sestry Rachel.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ