Zaoblila sa už poriadne! Kate sa chváli bruškom aj pred módnou elitou

Pravda.sk | 21.02.2018 00:00
Na nedeľňajšom vyhlásení cien BAFTA bolo jasne vidieť, že tehotenstvo vojvodkyne Catherine pokročilo do druhej polovice. Svoje obliny vystavila aj nasledujúci deň na akcii v Buckinghamskom paláci.
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge... Foto: Reuters, POOL
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie boli hostiteľkami recepcie pre módnych tvorcov z Commonwealthu.

Manželka princa Williama spoločne s vojvodkyňou z Essexu Sophie hostili dizajnérov a členov módnej obce v rámci štartu londýnskeho týždňa módy. Priestory kráľovského oficiálneho sídla sa stali miestom aj pre expozíciu návrhov dlhodobo udržateľnej módy od tvorcov z celého Commonwealthu.

Ako to však už býva v prípade Kate, keď sa objaví v spoločnosti, veľká časť pozornosti sa sústredí na ňu. A platilo to aj tentoraz, keď brunetka vyrazila za svojimi hosťami v šatách s kvetinovým vzorom od dizajnéra Erdema. Rovnakú značku volila na tento deň aj šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour.

zväčšiť Vojvodkyňa Catherine z  Cambridge (vľavo) sa... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) sa zhovára s dizajnérkou Stellou McCartneyovou (v strede) a Annou Wintourovou z amerického magazínu Vogue. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) sa zhovára s dizajnérkou Stellou McCartneyovou (v strede) a Annou Wintourovou z amerického magazínu Vogue.

Práve s ňou zjavne čoskoro trojnásobná mama s úsmevom rozoberala svoje tehotenstvo a pýšila sa zaobleným bruškom. Príťažlivá členka britskej kráľovskej rodiny sa už niekoľko rokov umiestňuje v rebríčkoch najštýlovejších osobností Veľkej Británie. Očakáva sa však, že jej pozíciu môže už čoskoro uchmatnúť budúca švagriná – herečka Meghan Markle, s ktorou sa v máji ožení Williamov mladší brat – princ Harry.

Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge... Foto: Reuters, POOL
Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie Britská vojvodkyňa Catherine z Cambridge (vľavo) a vojvodkyňa z Essexu Sophie

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ