Nádherná Sophie Marceau snáď nestarne! Má 51, stále ako dievčatko!

Pravda.sk | 04.03.2018 00:00
Herci Pierre Richard a Sophie Marceau pózujú... Foto: ,
Herci Pierre Richard a Sophie Marceau pózujú fotografom v Paríži.
Vek akoby sa jej netýkal. Hoci herečka Sophie Marceau prekročila päťdesiatku, na vyhlásení cien César pútala pozornosť mladistvým vzhľadom.

Jej pôvab vynikol azda ešte viac v kontraste s podobou herca Pierra Richarda, slávneho komika, ktorého preslávili najmä snímky zo série Veľký blondín. Dvojica sa objavila na červenom koberci spoločne a okamžite zaujala fotografov.

Herečka Marina Fois.
Herečka, režisérka a prezidentka ceremoniálu...
+19Herec Nicolas Bedos pri kolenách Dorie...

Richard oslávil minulý rok v auguste 83. narodeniny a hoci vek už jeho tvár ani telo nezaprú, stále mu nechýba jeho sympatický šibalský úsmev a dobrá nálada. Po boku jednej z najkrajších francúzskych herečiek pôsobil azda ešte o kúsok spokojnejšie.

Marceau sa na verejnosti neukazuje tak často, ako iné jej kolegyne – príležitosť zúčastniť sa na výročných filmových cenách si však nenechala ujsť. Medzi hviezdami tohtoročného ceremoniálu boli aj domáce hviezdy ako Marion Cotillard, Isabelle Huppert či Vanessa Paradis. O víťazoch sa dočítate tu.

Herci Pierre Richard a Sophie Marceau pózujú... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Herci Pierre Richard a Sophie Marceau pózujú fotografom v Paríži. Herci Pierre Richard a Sophie Marceau pózujú fotografom v Paríži.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ