Šaty, šperky, účes... Meghan Markle bude nevestou za vyše 400 000 eur

Pravda.sk | 07.03.2018 17:00
Na zásnubných fotografiách pózovala Meghan Markle v šatách značky Ralph & Russo v hodnote 60 000 eur. Jej svadobné šaty však majú byť niekoľkonásobne drahšie.
Oficiálna zásnubná fotografia princa Harryho a... Foto: SITA/AP
meghan markle, Harry Oficiálna zásnubná fotografia princa Harryho a Meghan Markleovej.

Na veľký deň Meghan Markleovej a princa Harryho, ktorý bude už 19. mája, sa tešia nielen obyčajní smrteľníci. Predsvadobnými prípravami žije aj samotná nevesta a ľudia v jej okolí. A práve z blízkosti herečky sa do médií dostala správa, koľko má stáť jej svadobný vzhľad. A ide o poriadne „tučnú“ sumu.

Ako informuje magazín „Look“, šaty, šperky, účes a mejkap pre sledovanú nevestu si vypýta poriadny účet – 450 000 eur. Ako informuje na svoje stránke ‚express.co.uk‘, Meghan je ako iné nevesty a na svoj veľký deň sa zodpovedne pripravuje. Niet sa čo čudovať, jej kroky bude 19. mája sledovať celý svet.

Ani cena ich svadobnej cesty nie je nijako zanedbateľná – má ísť o sumu 130 000 eur. Meno dizajnéra, ktorý sa postará o jej svadobné šaty, však zostáva zatiaľ tajomstvom. Vojvodkyňa Kate sa vydávala v šatách Alexander McQueen, ktorých cena sa odhadovala na 280 000 eur.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ