Dve podoby XXL sexbomby: Spredu hotová Venuša, zozadu... celulitída!

Pravda.sk | 16.03.2018 00:00
Má nepochybne povesť jednej z najsexi žien sveta a práve vďaka jej popularite sa do pozornosti médií a verejnosti vrátili ženské krivky a plné tvary. Ashley Graham vie, že nie je dokonalá a nehnevá ju to.
Topmodelka Ashley Graham počas fotenia... Foto: Profimedia
Topmodelka Ashley Graham počas fotenia plážového oblečenia v Miami. Topmodelka Ashley Graham počas fotenia plážového oblečenia v Miami.

Pred pár dňami sa 29-ročná kráska objavila na ďalšom fotení plážovej garderóby na Floride a paparazzovia pri tom nechýbali. Topmodelku, ktorej kariéru nakoplo pózovanie na titulnej strane magazínu Sports Illustrated, zachytili v niekoľkých typoch bikín či plaviek, ale tiež v momentkách, ktoré sa do módnych časopisov nedostanú. V momentkách, na ktorých celkom jasne vidieť kilá navyše či celulitídu.

Graham sa už v minulosti vyjadrila, že so svojím telom je spokojná a je rada, že sa stala vzorom pre mnoho ďalších žien. Treba si však uvedomiť jedno – obklopená tímom štylistov a odborníkov na krásu dokáže vyzerať na verejnosti skutočne ako totálna Venuša.

Topmodelka Ashley Graham na zábere zozadu počas... Foto: Profimedia
Topmodelka Ashley Graham počas fotenia plážového oblečenia v Miami. Topmodelka Ashley Graham na zábere zozadu počas fotenia plážového oblečenia v Miami.

Nestrážené chvíľky však môžu priniesť aj trochu iné podoby, než na aké je svet za posledné dva roky v súvislosti s americkou modelkou zvyknutý. Ona sama tvrdí, že jej to neprekáža. Ktohovie však, či sa poteší momentkám, ktoré urobili v Miami dotieraví reportéri…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ