Agent 007 bude otcom! Jeho manželka je vo veku 48 rokov tehotná

Pravda.sk | 20.04.2018 15:15
Veľké prekvapenie! Herec Daniel Craig, predstaviteľ slávneho Jamesa Bonda, sa stane otcom. Dieťa mu privedie na svet manželka Rachel Weisz.
Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz na zábere z 9. apríla z New Yorku.

Nebolo by na tom možno nič zvláštne, ak by Weisz, hviezda filmov ako Múmia či Nepohodlný, nemala už 48 rokov. Ide o jej druhé tehotenstvo. Prvého potomka, syna Henryho, porodila pred jedenástimi rokmi režisérovi Darrenovi Aronofskemu.

Správu pre médiá potvrdila osobne Weisz. „Už čoskoro sa budeme tešiť z bábätka. Daniel aj ja sme veľmi šťastní. Už sa nevieme dočkať, kým príde na svet – či už to bude ona alebo on. Nechali sme to utajené,“ citoval Weiszovú portál Mirror.co.uk.

Za Craiga je herečka vydatá od roku 2011, ale o ich súkromí médiá veľa nevedia. Dvojica si úzkostlivo stráži svoj privátny život. Správy o tehotenstve však zverejnili údajne aj preto, lebo obaja z nich majú veľkú radosť.

Rachel Weisz sa zaradí medzi úzku skupinu hollywoodskych mamičiek, ktoré priviedli svojich potomkov na svet v pomerne neskorom reprodukčnom veku. Do tohto zoznamu patrí napríklad Halle Berry (syna Macea rodila ako 46-ročná), Geena Davis (dvojičky Kiana a Kaiisa porodila ako 49-ročná) či Holly Hunter (dvojičky Pressa a Clauda priviedla na svet ako 47-ročná).

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ