Tínedžerka? Krásna Charlize Theron prekvapila na premiére imidžom

Pravda.sk | 05.05.2018 00:00
Zvyčajne vyzerá ako dokonalá hollywoodska diva, ale na premiére filmu Tully v New Yorku naladila herečka Charlize Theron na mladistvú a rockovú nôtu.
Herečka Charlize Theron na premiére filmu Tully... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Charlize Theron na premiére filmu Tully v New Yorku. Herečka Charlize Theron na premiére filmu Tully v New Yorku.

Štyridsaťdvaročná juhoafrická rodáčka prišla novinku zo života niekoľkonásobnej matky vyčerpanej množstvom povinností, ktorú režíroval filmár so slovenskými koreňmi Jason Reitman, predstaviť v kombinácii bavlneného trička s nápisom, plisovanej sukne s károvaným vzorom a vo vysokých kožených čižmách. Hviezda si však nepochybne užíva opäť fakt, že sa vrátila k pôvodnej konfekčnej veľkosti a mladistvejšiemu vzhľadu.

Tak ako to bolo v prípade filmu Monštrum, za výkon v ktorom získala Oscara, aj pre rolu v Tully herečka menila svoj vzhľad. Pribrala bezmála 23 kilogramov a údajne prekonávala kvôli tomu aj depresívne stavy.

Herečky Charlize Theron a(vľavo) a Mackenzie... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečky Charlize Theron a(vľavo) a Mackenzie Davis. Herečky Charlize Theron a(vľavo) a Mackenzie Davis.

„Bolo to priam brutálne. Mám rada tú chvíľu, keď každý deň po skončení filmovania sa prezlečiete vo vašom karavane, nasadnete do auta a zamierite domov, kde ste zase sami sebou. Ale tu som toho nebola schopná a dostalo ma to,“ uviedla Theron počas tlačovej konferencie v New Yorku. Ako ju citoval portál JustJared.com, nedokázala vraj opustiť svoj charakter, pretože telo jej diktovalo, ako rozmýšľa a aké sú jej nálady.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ