Banášová sa musela ospravedlniť Kucherenko: Pre slová o plastike!

Pravda.sk | 05.10.2011 08:30
Adela Banášová
Moderátorka Adela Banášová.
Moderátorka Adela Banášová je označovaná na Slovensku často ako "majsterka slova". Ale to rozhodne neznamená, že sa jej slová páčia každému.

V utorňajšej relácii Adela Show sa dokonca plavovláska musela pred kamerou ospravedlniť po tom, čo na jej výroky reagoval právnik dotknutej osoby. Reč je o modelke Silvii Kucherenko, na adresu ktorej si Banášová zažartovala v jednom z minulých vydaní Adela Show.

„Mali sme jednu časť, v ktorej bola hosťom Andrea Járová a v ktorej sme sa zhovárali o plastických operáciách. Po tejto relácii nám prišiel list od právnika Silvie Kucherenko,“ uviedla Banášová hneď na úvod utorňajšej epizódy Adela Show.

Aby divákom ozrejmila, o čo vlastne išlo, nechala svojho kolegu a glosátora Mateja Sajfu Cifru citovať z listu právnika. „Dňa 8.9. 2011 vaša spoločnosť odvysielala reláciu Adela Show v čase od 22. hodiny. V relácii približne o 34 minúte moderátorka Adela Banášová uviedla: Na záver si povieme, ako zistíme, že máme fakt zlého plastického chirurga. Po prvé – voláte sa Silvia Kucherenko a po druhé, ešte ste si dali prišiť uši, ale úplne na riť,“ prečítal z listu Adelin kolega z Fun rádia.

Modelka Silvia Horváthová-Kucherenko. Foto: ACCESS Promotion
Silvia Horváthová-Kucherenko Modelka Silvia Horváthová-Kucherenko.

„Z použitých výrazov, formulácií a spojení ako bol výrok moderátorkou v relácii prednesený, je nepochybné, že išlo o cielenú repliku, ktorá bola pripravená v scenári relácie. Tak isto uvádzame, že vzhľadom na skutočnosť, že nie je preukázané, že naša klientka má fakt zlého plastického chirurga, tak je jasné a nepochybné, že uvedený výrok je nepravdivý,“ pokračoval Sajfa.

To už si vzala opäť slovo Adela a divákom vysvetlila, že právnik žiada, aby sa ospravedlnili. „Chceme povedať, že vyzerá naozaj hrozne… hrozne dobre. A že to je fakt v pohode,“ odkázala moderátorka s fotografiou Silvie Kucherenko premietanej v televíznom štúdiu aj na obrazovke. Nezaobišlo sa to bez irónie a smiechu divákov. Pohotová moderátorka však upokojila aj ich. „Pozrite sa, máme dosť žalôb na krku, takže poprosím bez týchto reakcií,“ povedala vážnym hlasom.

Nezabudla však pridať aj zopár ironických poznámok. Či to bude právnikovi Silvie Kucherenko, niekdajšej televíznej moderátorky a dnes manželky bohatého podnikateľa stačiť, však ukáže čas. Prípadne niektorá z ďalších častí Adela Show.