Knechtová skritizovala Čírovej hit... a všetky kolegyne, čo spievali Vyznanie!

Pravda.sk | 29.05.2018 15:00
Katka Knechtová Foto:
Speváčka Katka Knechtová na archívnom zábere
V zahraničnom hudobnom biznise nie sú žiadnou neznámou otvorené konflikty medzi speváckymi hviezdami. Dobre sa vie o treniciach medzi Taylor Swiftovou a Katy Perryovou či Madonnou a Lady Gaga.

Zdá sa, že od uplynulej nedele sa trošku „kolegiálnej nevraživosti“ vkradlo aj do domáceho šoubiznisu. Stalo sa tak počas finálového večera Superstar, kde účinkujúci spievali slovenské a české hity.

Jeden z nich, skladbu Unikát od Márie Čírovej, dostala za úlohu zaspievať česká finalistka Aneta Horňáková a podľa hodnotení porotcov sa s ňou popasovala so cťou, ba priam výborne. Ale to nebránilo porotkyni a speváčke Kataríne Knechtovej pred kamerami vyhlásiť, že skladbu od známej kolegyne nemá rada.

„Každé kolo prídeš s nejakým prekvapením a vytiahneš nejaké eso z rukáva. Úprimne, nemám túto pieseň najradšej, ale páčila sa mi v tvojom podaní,“ povedala Horňákovej prešovská rodáčka. Pridal sa k nej aj kolega Matěj Rupert, ktorý vraj tiež Unikát nemusí.

Tretí porotca Pavol Habera sa snažil situáciu „vyvážiť“ a povedal, že „je to výborná pieseň, pretože je úplne iná ako všetky ostatné, ktoré v súčasnej slovenskej produkcii sú“. Aj to však Knechtová zareagovala znovu. „Ja mám radšej Anetu ako tú pieseň,“ zdôraznila so smiechom.

V rovnakom kole, v nedeľu večer, pritom zazneli z jej úst ešte ďalšie slová, ktoré asi jej kolegyne z brandže nenadchnú. Keď totiž Tereza Anna Mašková zaspievala Vyznanie od Mariky Gombitovej, Knechtová ju vychválila do nebies. Ale ako…

„Mariku mám na speváckom piedestáli. Najprv som si hovorila – preboha, Vyznanie, zase! Na to by mal byť nejaký medzinárodný zákaz, aby to už nikdy v živote nijaká speváčka nespievala. A ja ti poviem len jednu vec – ty si asi prvá, pri ktorej mi to vôbec nevadilo. Naopak, užívala som si to a počúvala som ťa,“ uviedla Knechtová. Keď ju opäť starší kolega Paľo Habera upozornil, že "práve si urazila tie ostatné“, 37-ročná brunetka s úsmevom vyhlásila, „to je mi úplne jedno“.

Zatiaľ posledný album Kataríny Knechtovej vyšiel v roku 2015 pod názvom Prežijú len milenci. Z neho pochádza aj singel Naveky, zatiaľ posledný veľký hit porotkyne Superstar.