Pastelový súboj krásnych vojvodkýň! Meghan či Kate, ktorá žiari viac?

Pravda.sk | 10.06.2018 00:00
Na oficiálnej oslave 92. narodenín kráľovnej Alžbety II. sa pozornosť verejnosti aj médií sústredila na nevesty jej vnukov. Niet sa čo diviť.
Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Od chvíle, čo sa do kráľovskej rodiny vydala Kate Middleton, je miláčikom davov aj médií. A podobná situácia sa zopakovala aj s herečkou Meghan Markleovou, ktorú si len pred necelým mesiacom vzal princ Harry.

Dvojica kráľovských neviest sa postavila na balkón Buckinghamského paláca vedľa slávnej panovníčky a hrdo sa zhostili svojich funkcií aj výnimočného postavenia, ktoré vďaka manželstvu získali.

Vojvodkyňa zo Sussexu Meghan prichádza s...
Zástupcovia britskej kráľovskej rodiny na...
+6Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,...

Obe dámy volili výraznejšie pokrývky hlavy, zaujímavá bola aj voľba garderóby – v prípade jednej aj druhej išlo o stávku na pastelové farby. Kým Catherine z Cambridge si obliekla belasé šaty s hranatým výstrihom, jej švagriná volila púdrové šaty s výrazným zapínaním posunutým na bok. Aj samotná kráľovná sa na verejnosti objavila vo svetlomodrom kostýme.

Obe vojvodkyne vyzerali veľmi elegantne a očarujúco. Možno aj vďaka svojej výške však na niektorých fotografiách viac dominovala (už ostrieľaná) Kate.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ