Krásna Portman v bodkách! Je jej tajomstvom vegetariánstvo?

Pravda.sk | 16.06.2018 12:00
Producentka a herečka Natalie Portman na... Foto: ,
Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals.
Zo svojich pôvabov nič nestráca. Herečka Natalie Portman to potvrdila aj na štvrtkovej premiére dokumentu Eating Animals, ku ktorému nahovorila komentár.

Izraelsko-americká herečka sa objavila na premietaní projektu, ktorý vznikol na základe knihy Jonathana Safrona Foera a pritiahla na seba pozornosť veľmi nežným a pritom elegantným vzhľadom.

Dvojnásobná mama si obliekla model šiat Miu Miu s potlačou čiernych bodiek na bielej látke. Kreácia bez ramienok zvýraznila jej štíhle ramená a decentný dekolt. Portman styling doplnila výrazným červeným rúžom. A srdečným úsmevom.

O herečke a držiteľke Oscara je známe, že je už roky presvedčenou vegetariánkou. Práve dokument Eating Animals rozpráva o stravovacích návykoch ľudstva a o tom, ako jedlo a konzumovanie mäsa ovplyvňuje náš život.

Producentka a herečka Natalie Portman na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals. Producentka a herečka Natalie Portman na premiére dokumentárneho filmu Eating Animals.

Portman sa pred časom dostala do centra škandálu pre odmietnutie pozvania do rodného Izraela. Dôvodom malo byť, že nesúhlasí s politikou krajiny, hoci ona sama v čase svojho vyhlásenia uviedla len, že ju udalosti „veľmi rozrušili“.

Dôvodom malo byť, ako Izrael v apríli zareagoval na hromadné palestínske protesty na hranici Pásma Gazy, pri ktorých od 30. marca izraelské bezpečnostné zložky zabili 28 Palestínčanov a niekoľko sto ďalších zranili.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ