Lopez s milencom na večeri! Ukázala dokonalé bruško, asi mala len šalát!

Pravda.sk | 10.07.2018 00:00
Poznáte ten strach, že keď sa poriadne navečeriate, budete potrebovať voľnejší top, aby skryl nafúknúté bruško? Speváčka Jennifer Lopez zjavne nie.
Speváčka Jennifer Lopez a jej priateľ Alex... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez Speváčka Jennifer Lopez a jej priateľ Alex Rodriguez odchádzajú z reštaurácie Craigs Restaurant v západnom Hollywoode.

Teda aspoň si to možno domyslieť pri paparazzovských záberoch zo západného Hollywoodu, kde reportéri zachytili slávnu latino divu na odchode z večere s partnerom Alexom Rodriguezom.

Štyridsaťosemročná Lopez oblečená do prúžkovaného kompletu zloženého zo širokých nohavíc a podprsenkového topu odhalila pred objektívmi naozaj dokonalé a pevné bruško. Zdá sa priam nemožné, že pár minút predtým si pochutnala na chutnej večeri vo vychytenom podniku Craig's Restaurant.

Speváčka a herečka je však dáma známa svojou ukážkovou formou. Vďaka za to patrí nielen tvrdému tréningu, ale aj pravidelným vystúpeniam, ktoré absolvujú v rámci turné aj rezidenčných koncertov v Las Vegas.

Médiá si už nejaký ten týždeň šepkajú o tom, či sa dvojnásobná mama neplánuje znovu vrhnúť do manželského života. S Rodriguezom tvoria pár vyše roka a podľa zdrojov z okolia si výnimočne rozumejú.

Lopez bola v minulosti už trikrát vydatá, bývalý športovec Rodriguez má za sebou jedno nevydarené manželstvo. Obaja partneri vychovávajú po dve ratolesti.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ