Kritici zniesli Mamma Mia! pod čiernu zem. Jej blond krásky chcú návrat!

Pravda.sk | 21.07.2018 00:00
Herečky Lily James (vľavo) a Amanda Seyfried... Foto: ,
Herečky Lily James (vľavo) a Amanda Seyfried spoločne počas rozhovoru pre reláciu BUILD.
Kritici sú neúprosní, pokračovanie filmu Mamma Mia! je skrátka nepodarené, zhoduje sa väčšina. Ale jeho hlavné predstaviteľky aj tak už špekulujú o treťom príbehu.

Reč je o Lily Jamesovej a Amande Seyfriedovej, ktorí si vo filme s podtitulom Here we go again zahrali. Kým druhá sa vrátila ako dcéra hlavnej hrdinky z prvého filmu v podaní Meryl Streepovej, druhá je vlastne jej mamou, teda Meryl Streepovou, akurát ju hrá v mladosti – v príbehu, ktorý sa odohráva v rozprávaní a v spomienkach.

Počas návštevy relácie BUILD sa obe herečky zhodli, že by sa rady stretli v treťom filme. „Strašne rada by som si s Lily zahrala v Mamma Mia! 3, ale asi by to bolo čudné. Nemalo by to zmysel, všakže,“ uviedla Amanda Seyfried na margo ich rodinného prepojenia.

Herečky Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried Herečky Lily James (vpravo) a Amanda Seyfried spoločne počas rozhovoru pre reláciu BUILD.

James sa však vynašla a uviedla, že si vždy myslela, že by bolo skvelé, ak by sa deti mohli kamarátiť s ich vlastnými rodičmi – respektíve s ich verziou v mladosti. „Bola by paráda vrátiť sa späť niekam do sedemdesiatych rokov a mohli by sme byť kamošky – síce mama a dcéra, ale kamošky. Niečo ako Návrat do budúcnosti,“ zavtipkovala si s poznámkou na známy hollywoodsky sci-fi film.

Muzikál s hitmi ABBA sa hrá od štvrtka aj v slovenských kinách. Urobiť si názor, či sa naozaj tak nepodaril v porovnaní s prvým filmom, si môžete (ale aj nemusíte) urobiť sami.

Spisovateľka Evita Urbaníková bola aj...
Zľava: Moderátorka Nora Beňačková, speváčka...
+16Herec Róbert Halák a jeho partnerka Katka.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ