DiCaprio po boku svojej 21-ročnej modelky! Jej sexi mama je hercova rovesníčka

Pravda.sk | 31.07.2018 00:00
Leonardo DiCaprio (43) si s modelkami nedá pokoj. Aktuálne trávi leto vo hviezdami milovanom St. Tropez, na jachte mu robí spoločnosť krásna Camila Morrone (21).

Tá má byť podľa medializovaných informácií jeho partnerkou. Na juhu Francúzska s hollywoodskym hercom a jeho novým objavom dovolenkuje aj mama modelky. A nejde o neznámu tmavovlásku. Mamou Camily Morrone je argentínska herečka a modelka Lucila Sola (42), ktorá je rovesníčkou DiCapria. Sola už roky žije po boku iného hollywoodskeho velikána, Al Pacina (78). Camila pochádza z manželstva Lucily Sola s hercom Maximom Morronem, za ktorého bola Argentínčanka vydatá v rokoch 1997 až 2006.

Zľava: Leonardo di Caprio, Camila Morrone a jej... Foto: Profimedia
Leonardo di Caprio Zľava: Leonardo di Caprio, Camila Morrone a jej mama Lucila Sola počas dovolenky v St. Tropez.

Hviezdna skupinka si vychutnala nielen prechádzku po pláži, ale zašla si aj do celebritami obľúbeného podniku Le Club 55.

Mladučkú modelku Camilu Morrone začali médiá spájať s oscarovým hercom v decembri, kedy ho paparazzi nachytali, ako opúšťa jej dom. Odvtedy bola dvojica zachytená na niekoľkých podujatiach bok po boku, okrem iného napríklad na oslave 60-tych narodenín moderátorky Ellen Degeneres.

Do you like this look better or the one from my last post?

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

DiCaprio je na modelky priam zaťažený, po jeho boku sa ich vystriedalo už naozaj mnoho – Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal či Kelly Rohrbach. Najslávnejšou z jeho expartneriek je bezpochyby Brazílčanka Gisele Bündchen, s ktorou slávny herec vydržal dlhých 5 rokov.

Herec Al Pacino a jeho životná družka Lucila... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Al Pacino a jeho životná družka Lucila Sola Herec Al Pacino a jeho životná družka Lucila Sola predstavili spoločne film Manglehorn.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ