Poznáte tento dokonalý zadoček? Vlastní ho ruská kráska... a prekvapuje!

Pravda.sk | 07.08.2018 00:00
Niet pochýb o tom, že patrí medzi najsexi ženy na svete. A platí to aj na dovolenke. Hoci na tej tohtoročnej vyvolala množstvo dohadov.
zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk na dovolenke v... Foto: Profimedia
Ruská topmodelka Irina Shayk na dovolenke v Taliansku. Ruská topmodelka Irina Shayk na dovolenke v Taliansku.

Aby bolo jasné, reč je o ruskej topmodelke Irine Shaykovej, ktorá sa vybrala s partnerom Bradleyom Cooperom do slnečného Talianska. Aj tam ich však vypátrali paparazzovia a zvečnili pár momentiek dvojice, ktorá sa zabávala v mori aj na pobreží.

V jednom momente sa podarilo zachytiť z neďalekého kopca aj pohľad na Shaykovej ukážkové pozadie. V bikinách so zvieracím vzorom a výrazne odhaľujúcim zadoček ukázala Shayk viac ako dosť.

Ešte väčšie prekvapenie však priniesli zábery spredu a konieckoncov aj samotná modelka a jej Instagram. Irina totiž zverejnila čiernobiely záber, na ktorom pózuje len do pol pása, no pod plavkovým topom sa jej zvláštne vydúva bruško. Okamžite sa objavili príspevky jej sledovateľov, ktorí sa dohadujú na tom, či je opäť v šťastnom očakávaní. Niektorí jej gratulovali.

Svoje prvé tehotenstvo tajila niekoľko mesiacov a potom sa jednoducho so zaobleným bruškom objavila na prehliadke šou Victoria's Secret. Je teda celkom možné, že aj teraz sa rozhodla podeliť o radostné správy celkom nečakane a sama.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ