Mórová sa vám ako zvodná jazdkyňa zapáči! Nezaostávajú ani jej kolegyne z Talentu

Pravda.sk | 06.08.2018 16:00
Šou Česko Slovensko má talent už láka svojich divákov. Tváre nadchádzajúcej 7. série neváhali "zmeniť" svoje podoby, tento raz si tvorcovia upútavky na šou zašli pre inšpiráciu do cirkusového prostredia.

V upútavke sa tak divákom predstavujú v rôznych cirkusových kostýmoch – Jaro Slávik sa prezliekol za kúzelníka, Jakub Prachař za šaša, Diana Mórová je artistka a jazdkyňa a Marta Jandová sa prevtelila do krotiteľky šeliem. Moderátori Lujza Garajová Schrameková a David Gránský sa zhostili úloh principálov.

Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v... Foto: JOJ
Diana Mórová Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

Dámy siahli po zvodných kostýmoch, v ktorých sa postavili pred kameru v známom cirkuse Humberto v Olomouci. Nakrúcanie pod šapitó nebolo vôbec jednoduché, teploty sa totiž šplhali až k štyridsiatim stupňom Celzia.

Mórovú, Jandovú a Garajovú Schramekovú na ich cirkusové vystúpenia pripravovali kostyméri a maskéri asi hodinu a pol. O kostým „krasojazdkyne“ Diany Mórovej sa postaral návrhár Boris Hanečka. Páni sa pred kamery chystali predsa len o čosi kratšie, ich líčenie a obliekanie trvalo asi hodinu.

Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem  v upútavke... Foto: JOJ
Marta Jandová Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

V upútavke na šou si okrem hercov zahrali aj umelci z cirkusu, vrátane jeho riaditeľa, Hynka Navrátila a jeho dvoch synov. V záverečnej scéne sa predviedlo 30 ľudí v spoločnej choreografii.

Lujza Garajová Schrameková ako cirkusový... Foto: JOJ
Lujza Garajová Schrameková Lujza Garajová Schrameková ako cirkusový principál v upútavke na šou Česko Slovensko má talent.

Šou Česko Slovensko má talent, ktorá odštartuje na JOJ-ke 1. septembra, ponúkne 14 častí, následne televízia odvysiela semifinále a finále naživo. Ako moderátori sa predvedú Lujza Garajová Schrameková a David Gránský, v pozícii porotcov diváci uvidia Jara Slávika, Jakuba Prachařa, Dianu Mórovú a Martu Jandovú.

Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v...
Diana Mórová ako krásna jazdkyňa a artistka v...
+3Marta Jandová ako krotiteĹka šeliem  v upútavke...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ