Charlize Theron zatieni aj mladé kolegyne. Takto im konkurovala!

Pravda.sk | 11.08.2018 08:00
Hoci na bankete Hollywoodskej asociácie zahraničnej tlače sa objavili dámy, ktoré by mohli byť jej dcérami, herečka Charlize Theron aj tak ohúrila.
Herečka Charlize Theron na akcii Hollywood... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na akcii Hollywood Foreign Press Association Grants Banquet v Beverly Hills.

Držiteľka Oscara, ktorá oslávila 7. augusta svoje 43. narodeniny, dorazila na slávnostný večer v čiernej kombinácii šiat s výrazným výstrihom, aranžovanou mašľou na drieku a asymetrickou sukňou. Hoci oblečenú sme ju videli už aj lepšie, jedno je isté – sexy bola aj tentoraz. Dlhonohá blondínka, ktorá začínala svoju kariéru ako modelka, si totiž stále uchováva povestnú modelkovskú štíhlosť a sošnosť.

Herečka Connie Britton.
Herec Allen Leech.
+7Herec Christian Slater.

Pozvanie na gala event, v rámci ktorého sa udeľujú granty či príspevky na školné mladým umelcom, prijali aj mnohé mladé hviezdy Hollywoodu. Na červenom koberci sa objavila napríklad Dakota Fanning v kreácii Nina Ricci či Joey King, ktorej popularitu naštartoval horor The Conjuring.

Špeciálnu pozornosť na seba strhla krásna Laura Harrier, afroamerická herečka, ktorú diváci v Amerike môžu vidieť v novom filme Spikea Lee – BlacKKKlansman. Harrier, odetá do kreácie Louis Vuitton, pôsobila veľmi elegantne a vkusne.

Zľava: Joey King, Laura Harrier a Dakota Fanning. Foto: SITA/AP
Zľava: Joey King, Laura Harrier a Dakota Fanning. Zľava: Joey King, Laura Harrier a Dakota Fanning.

Akcia HFPA, Hollywoodskej asociácie zahraničnej tlače, ktorá stojí aj za udeľovaním Zlatých glóbusov, navštívili tiež niekoľkí známi páni – medzi inými napríklad Rami Malek či Christian Slater.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ