Aristokratická svadba prilákala do vychýreného St. Moritz aj členov kráľovskej rodiny

Pravda.sk | 02.09.2018 16:14
Švédsky princ Carl Philip (39) a jeho manželka, princezná Sofia (33), prijali pozvanie na svadbu bavorského princa Konštantína.

Európska smotánka sa zlietla do švajčiarskeho strediska St. Moritz na aristokratickú svadbu. Ženil sa bavorský princ Konštantín (32). Počas obradu v kostole v St. Moritz sa jeho manželkou stala Deniz Kaya, z ktorej sa po svadbe stala princezná Deniz. V sobotu nevestu pred oltár priviedol jej otec, Metin Kaya. Ako sa rodina ženícha ešte pred veľkým dňom oficiálne vyjadrila v tlačovom vyhlásení: „Zoznam hostí z bezpečnostných dôvodov nebude zverejnený.“

Nevesta bavorskýho princa Konštantína, Deniz... Foto: Profimedia
Deniz Kaya Nevesta bavorskýho princa Konštantína, Deniz Kaya, v spoločnosti jej otca.

Čiernovlasá nevesta pôsobila veľmi nežne, mala na sebe čipkované svadobné šaty, ktoré zdobil dlhý vyšívaný závoj v rukách držala svadobnú kytičku z jemných bielych kvetov.

Medzi pozvanými hosťami sa napokon objavili aj členovia švédskej kráľovskej rodiny – princ Carl Philip (39) a jeho krásna manželka, princezná Sofia (33). Tá na svadbu zvolila dlhé šaty bledomodrej farby značky By Malina.

Švédsky princ Carl Philip a princezná Sofia na... Foto: Profimedia
Carl Philip Švédsky princ Carl Philip a princezná Sofia na svadbe bavorského princa Konštantína v St. Moritz.

Okrem švédskeho kráľovského páru sa medzi pozvanými hosťami objavil napríklad Ludvig Andersson, syn člena kapely ABBA, Bennyho Anderssona, či lichtenštajnská princezná Maria Astrid.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ