Živý Ken v spoločnosti oscarovej krásky? Jeho zjav priklincoval pohľady

Pravda.sk | 05.09.2018 12:51
Svet fascinuje svojou bizarnosťou. Prečo vlastne dostal pozvanie na festival v Benátkach? To nik netuší - ale médiá aj verejnosť zaujal.
Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár. Rodrigo Alves a jeho plastikami zmenená tvár.

Reč je o Rodrigovi Alvesovi, mužovi, ktorý je tiež známy pod prezývkou „živý Ken“. Jeho celoživotným snom je totiž priblížiť sa podobou čo najviac slávnej plastovej bábiky – partnerovi Barbie Kenovi.

Alves už pre svoju túžbu podstúpil niekoľko plastických operácií a investoval do zmeny svojho vzhľadu desaťtisíce dolárov. Na červenom koberci počas premiéry filmu Vox Lux sa predviedol vo vzorovanom saku a jeho vzhľad, či umelý výraz, boli nezameniteľné.

Herečka Raffey Cassidy.
Herečka Stacy Martin v kreácii Chanel Haute...
+9Herečka Natalie Portman prišla do Benátok v...

Je celkom jasné, že Alves má viacnásobne upravenú tvár, operáciu nosa či čeľuste – celkom neprirodzene pôsobia jeho veľké fosforeskujúco biele zuby, ale aj účes z odfarbených platinových vlasov. Iba pred pár mesiacmi pritom Alves navštívil aj susednú Prahu, v ktorej podstúpil nový zákrok. O pár dní po zákroku však už tvrdil, že ho na klinike zohyzdili a musí vraj podstúpiť korekciu svojho vzhľadu.

zväčšiť Režisér Brady Corbe a jeho tri herecké múzy -... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Režisér Brady Corbe a jeho tri herecké múzy - zľava: Raffey Cassidy, Natalie Portman a Stacy Martin. Režisér Brady Corbe a jeho tri herecké múzy - zľava: RoCassidy, Natalie Portman a Stacy Martin.

Ktohovie, či sa to ešte dá vôbec rozpoznať. Na červenom koberci v Benátkach sme však rozpoznali väčšie hviezdy ako samotný Alves. Napríklad izraelsko-americká herečka Natalie Portman či herečka Stacy Martin, ktoré boli neprehliadnuteľné v trblietavých luxusných kreáciách Gucci a Chanel Haute Couture. Viac v galérii.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ