Koho by Penelope Cruz neočarila! Svojho Escobara určite áno

Pravda.sk | 18.09.2018 00:00
Penelope Cruz Foto: ,
Penelope Cruz na špeciálnom premietaní snímky Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný v Hollywoode.
Javier Bardem a Penélope Cruz prišli na špeciálne premietanie snímky Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný do Los Angeles.

Snímku o Pablovi Escobarovi priviezli španielski manželia – Penelope Cruz a Javier Bardem do Hollywoodu na špeciálnu projekciu. Dvojica si spoločne v snímke aj zahrala, Bardem stvárnil obávaného narkobaróna Pabla Escobara a Cruz jeho milenku, Virginiu Vallejo. Spolu so slávnym párom sa na červenom koberci ukázali aj ďalší predstavitelia snímky, pod ktorú sa podpísal režisér Fernando León de Aranoa.

Penelope Cruz na špeciálnom premietaní snímky... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Penelope Cruz Penelope Cruz na špeciálnom premietaní snímky Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný v Hollywoode.

44-ročná Cruz na červenom koberci predviedla tip-top postavičku a ešte zvodnejší úsmev, ktorý sa u madridskej rodáčky rokmi nemení. Opálenú pokožku poodhalila v šatách modro-zelenej farby, ktoré jej vďaka asymetrickému strihu zvodne odhaľovali rameno. Husté hnedé vlasy jej padali vo výrazných vlnách na plecia, jej krásnej tvári dominovali hnedé oči, ktoré mala herečka počas slávnostného večera nalíčené o čosi výraznejšie.

Herec  Javier Bardem na špeciálnom premietaní... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Javier Bardem Herec Javier Bardem na špeciálnom premietaní snímky Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný v Hollywoode.

Okrem jej manžela, Javiera Bardema, sa po jej boku vystriedal aj ďalší filmováý kolega – venezuelský herec Edgar Ramirez. Cruz sa za Bardema, ktorý je zároveň aj producentom snímky, vydala pred ôsmimi rokmi, dvojica spoločne vychováva dve deti a žije v Španielsku.

 Penelope Cruz na špeciálnom premietaní snímky...
 Julieth Restrepo (vľavo) a Penelope Cruz na...
+4Edgar Ramirez na špeciálnom premietaní snímky...

Okrem Cruzovej sa pred objektívmi objavila aj kolumbijská herečka Julieth Restrepo, ktorá prišla v čiernych šatách s výrazným rozparkom na prednej časti, premietanie snímky si nenechala ujsť ani speváčka Carol Connors.

Herečka Julieth Restrepo na špeciálnom... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Julieth Restrepo Herečka Julieth Restrepo na špeciálnom premietaní snímky Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný v Hollywoode.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ