Najprv kilá maskovania, potom takmer 'nahá'! Klum prekvapila na letisku

Pravda.sk | 03.11.2018 00:00
Niekoľko hodín trvala príprava halloweenskej masky nemeckej modelky a televíznej osobnosti Heidi Klumovej. Nasledujúci deň si preto užila najradšej celkom "nahá".
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum... Foto: Profimedia
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum odlieta z New Yorku. Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum odlieta z New Yorku.

Aby sme boli presní, reč nie je tentoraz o obnažovaní sa – toho Klum predvádza dosť najmä na svojom Instagrame. Ale do ulíc New Yorku vyrazila modelka vo štvrtok popoludní bez líčidiel a mejkapu.

Paparazzovia zachytili Klumovú aj jej partnera Toma Kaulitza počas cesty na letisko, odkiaľ sa vrátili späť do Los Angeles. Práve tam totiž spolu žijú, no halloweensky žúr sa pravidelne koná práve vo Veľkom jablku.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť nesklamala - na svoju povestnú halloweensku párty prišla ako princezná Fiona z rozprávky Shrek. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum opäť nesklamala - na svoju povestnú halloweensku párty prišla ako princezná Fiona z rozprávky Shrek.

Klum je povestná svojou láskou k sviatku strašidiel a masiek a v stredu večer sa konal už 19. ročník jej vychýrenej párty, na ktorej sa okrem masiek zbierajú tiež financie na charitatívne aktivity.

Klum má už v zozname všemožné maskovania – bola rajským jablkom, opereným vtákom, indickou bohyňou aj vlkodlakom. Tentoraz sa rozhodla pre milovanú postavičku mnohých detí – princeznú Fionu zo Shreka. Na svojom Instagrame detailne zmapovala proces príprav a ako potvrdila, išlo o maskovanie, ktoré trvalo niekoľko hodín. Maska vážila kilogramy.

Heidi Klum a Tom Kaulitz ako princezná Fiona a...
Herečka Kat Graham prišla ako Maska.
+15Dizajnér Zac Posen ako klobúčnik z Alice v...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ