Austrálsku modelku našli mŕtvu v jej byte v Sydney. Príčina smrti?

Pravda.sk | 09.01.2019 10:55
S modelkou Annalise Braakensiek (46) sa rodina ani priatelia nevedeli niekoľko dní spojiť.

Austrálsku modelku Annalise Braakensiek objavila polícia mŕtvu v jej byte. Ako informuje stránka „news.com.au“, jej priatelia ani rodina sa niekoľko dní so 46-ročnou blondínkou nevedeli spojiť. Z toho dôvodu kontaktovali políciu v Sydney.

Jej telo bolo objavené 6. januára v jej novom apartmáne v Sydney bez známok života. Príčina smrti austrálskej krásky sa vyšetruje. Polícia neuviedla, ako dlho ležala modelka mŕtva vo svojom byte, jeden z jej blízkych priateľov sa však vyjadril, že s ňou nemal kontakt tri dni.

Ako píše spomínaná stránka, modelka sa so svojimi vyše 40 000 fanúšikmi na Instagrame často delila o svoje pocity či dojmy, aj o temné dni jej života. Minulý rok v apríli sa jej rozpadlo manželstvo s Dannym Goldbergom, s ktoým tvorila pár dlhých 16 rokov.

Nový apartmán v Potts Point si pekná blondínka kúpila len v novembri a ako sa vyjadrila pre Sun-Herald, po rozchode sa chcela sústrediť na svoju prácu a svoju mačku menom Frankie. Zároveň vyjadrila túžbu pohnúť sa v živote ďalej.

15. decembra napísala na svoj Instagram, že má za sebou turbulentný rok, ale verí, že všetka bolesť a prekonané ťažkosti pre ňu napokon budú požehnaním.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ