Obaja bližšie k 50-ke, na pláži však v špičkovej forme! Randia vari vo fitku?

Pravda | 29.01.2019 00:00
Tvoria pár dlhých 22 rokov. Od prvého momentu patrili medzi páriky s ukážkovou fyzickou formou. A hoci roky idú, v prípade Kelly Ripaovej a jej manžela Marca Counselosa sa veci nemenia.
Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na... Foto: Profimedia
Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na dovolenke v Mexiku. Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na dovolenke v Mexiku.

Známa americká šoubiznisová dvojica sa objavila počas uplynulého víkendu na pláži v Mexiku, kde ich, samozrejme, zachytili aj paparazzovia. Mať strach z toho, že by sa reportérom podarila nejaká ošemetná momentka, sa však títo manželia asi nemusia.

Ripa je vo veku 48 rokov a po troch pôrodoch stále v ukážkovej fyzickej forme. Jej štíhle a vyšportované telo je výsledkom pravidelného tréningu, ktorému sa údajne venuje vždy aj na dovolenke.

V prípade jej manžela, rodáka zo španielskej Zaragozy, zasa platí, že rokmi nabral ešte viac svalovej hmoty ako mal kedysi. Hoci vekovo by sa už asi na rolu telenovelového zvodcu nehodil, formu mu môžu závidieť aj mnohí mladší kolegovia.

Dvojica sa zoznámila pri práci na spoločnom televíznom projekte a ich manželstvo aj dnes patrí medzi najtrvácnejšie v Hollywoode. Spoločne vychovávajú tri deti.

zväčšiť Televízna osobnosť Kelly Ripa a jej manžel Mark... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Televízna osobnosť Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na snímke s ich deťmi - zľava: Joaquin, Michael a Lola. Televízna osobnosť Kelly Ripa a jej manžel Mark Consuelos na snímke s ich deťmi - zľava: Joaquin, Michael a Lola.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ