Hviezda Anistonovej narodeninovej párty? Dámy zatienila Amal Clooney!

Pravda | 11.02.2019 00:00
Hollywoodskych hviezd sa na sobotňajšej oslave narodenín herečky Jennifer Anistonovej zišlo neúrekom. Niet pochýb, že oslávenkyňa pútala pozornosť. Rovnako to však platilo pre manželku jedného z hostí. Zatienila aj spomenuté hviezdy.
zväčšiť Právnička Amal Clooney a jej manžel George... Foto: Profimedia
Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney odchádzajú z narodeninovej párty herečky Jennifer Anistonovej. Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney odchádzajú z narodeninovej párty herečky Jennifer Anistonovej.

Reč nie je o nikom inom ako Amal Clooneyovej, renomovanej právničke a manželka slávneho herca Georga Clooneyho. Aj ona prišla popriať k okrúhlemu jubileu niekdajšej hviezde seriálu Priatelia a hrdinke romantických komédií.

Trio herečiek (zľava): Lisa Kudrow, Courteney...
David Schwimmer a Jennifer Aniston a ich...
+31Herci Matthew Perry a Jennifer Aniston na...

Paparazzovia, ktorí zachytili matku dvojčiat vychádzajúc z priestorov Sunset Tower Hotel v Los Angeles krátko po polnoci, zhotovili snímky usmiatej a skutočne príťažlivej tmavovlásky. Amal mala na sebe oblečené výrazné červené šaty na tenučkých špagetových ramienkach, vlasy si nechala rozviate a na perách jej trónil červený rúž.

zväčšiť Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s... Foto: Profimedia
Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej. Herec Brad Pitt (v strede otočený chrbtom s čiapkou na hlave) mieri na párty pri príležitosti 50. narodenín herečky Jennifer Anistonovej.

Zo záberov, ktoré sa podarilo zhotoviť striehnucim reportérom, patrili práve tie jej medzi najvydarenejšie. A právnička, ktorá sa venuje medzinárodnému právu a ochrane ľudských práv, vyzerala skrátka božsky.

Medzi hosťami oslavy, ktorá predchádzala pondelňajšiemu okrúhlemu jubileu (Aniston je narodená 11. februára), sa prekvapivo objavil aj herec Brad Pitt – herečkin bývalý manžel. Hviezd tam však bolo omnoho viac. Popriať prišla napríklad Barbra Streisand, Ellen DeGeneres, Courteney Cox s exmanželom Davidom Arquettom, Demi Moore, Kate Hudson s partnerom či Cindy Crawford a jej polovička Rande Gerber.

Pozrite si video: Adela Vinczeová robí rozhovory najmä pre diváka

Video

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ