Nežná Slovenka hviezdou v Prahe! Z krásnej Antalovej urobili babičku

Pravda | 14.02.2019 14:15
Presne na Valentína vstupuje do slovenských kín nová romantická komédia Leto s gentlemanom. Hlavní predstavitelia si užili pražskú premiéru, Alena Antalová na nej žiarila.

Popri Jaromírovi Hanzlíkovi si hlavnú ženskú rolu zahrala slovenská rodáčka Alena Antalová. Tá sa pred kamery vrátila po niekoľkoročnej prestávke.

Herečka Alena Antalová s manželom na premiére... Foto: Profimedia
Alena Antalová Herečka Alena Antalová s manželom na premiére filmu Leto s gentlemanom v Prahe.

Spolu s režisérom snímky, Jiřím Adamcom a ostatnými kolegami si rodáčka z Bratislavy užila slávnostnú premiéru v Prahe. Na bratislavskej minulý týždeň chýbala, zastúpila ju kolegyňa z filmu, takisto slovenská rodáčka, Yvetta Blanarovičová.

Video

Pražskú premiéru si krásna blondínka Antalová vychutnala v spoločnosti manželka, Josefa Juráčka. 46-ročná herečka má doma štyri deti a tak bolo „odskočenie“ si pred filmové kamery pre ňu pomerne náročné. „Aby som mohla natočiť tento krásny film, nemohla som odcestovať na našu dovolenku. Ale s tým nápadom, po prečítaní scenára, prišiel môj manžel. A som mu za to vďačná. Už teraz sa teším, až mu to oplatím,“ opísala Antalová.

Sympatická erečka hrá vo filmovej novinke babičku, pritom v súkromnom živote má jej najmenšie dieťa len 6 rokov. „V súkromnom živote som takou skoro babičkou. Môj manžel má z prvého kola dvoch nádherných vnukov, takže som sa do úlohy babičky nemusela prevtelovať, ja ňou som naozaj a som za to vďačná.“

Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
Jaromír Hanzlík, Yvetta Blanarovičová, Jiří...
+6Yvetta Blanarovičová na premiére filmu Leto s...

Pod filmom je ako režisér podpísaný Jiří Adamec. S ním sa už Antalová stretla počas nakrúcania úspešného seriálu Poisťovňa šťastia (2004), v ktorom si zahrala jednu z hlavných rolí.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ