Herec Perry, Dylan z Beverly Hills, vraj utrpel ťažkú mŕtvicu! Šušká sa o kóme

SITA | 01.03.2019 09:10
Len pár dní sú staré správy o tom, že by sa na televízne obrazovky mohli vrátiť hrdinovia kultového seriálu Beverly Hills 902 10. Najnovšia, súvisiaca s projektom, však taká dobrá nie je.
Rok 2007: Herec Luke Perry na vyhlásení cien ESPY. Foto: SITA/AP, Branimir Kvartuc
Rok 2007: Herec Luke Perry na vyhlásení cien ESPY. Rok 2007: Herec Luke Perry na vyhlásení cien ESPY.

Herec Luke Perry, predstaviteľ Dylana McKaya, je vo vážnom stave v nemocnici. Ako informoval portál TMZ.com, herec utrpel masívnu mŕtvicu a musel byť okamžite prevezený do nemocnice. Dokonca sa objavili správy, že Perry momentálne leží v kóme.

Napriek tomu však portál TMZ.com cituje zdroje z nemocničného prostredia, ktoré tvrdia, že keď prišli do Perryho domu, bol pri vedomí a rozprával. Napriek tomu jeho stav vyzeral byť vážny a preto ho previezli do nemocnice.

PR manažér 52-ročného herca, ktorý kedysi patril medzi sexidoly tínedžerskej generácie a ktorý momentálne účinkuje v seriáli Riverdale, však uviedol pre portál JustJared.com, že herec je v nemocnici len na pozorovaní. Žiadne ďalšie detaily zatiaľ médiám neposkytol.

Medzitým sa na Instagramoch objavili odkazy od Perryho bývalých kolegov. Herečka Shannen Doherty, predstaviteľka Brendy Walshovej, mu odkázala na sociálnej sieti, aby „bol silný a že mu sama posiela svoju energiu“. Ďalší z bývalých seriálových kolegov, herec Ian Ziering, mu zase zaželal „skoré uzdravenie“.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ