Len sa ničím nepodobať! Kate a Meghan na recepcii u kráľovnej

Pravda | 06.03.2019 11:14
Vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate na recepcii britskej kráľovnej Alžbety II.
Britská kráľovná Alžbeta II. v utorok hostila recepciu pri príležitosti 50. výročia udelenia titulu princ z Walesu jej najstaršiemu synovi a následníkovi trónu Charlesovi.

Na slávnostnom podujatí v Buckinghamskom paláci, kráľovninom sídle v centre Londýna, bola prítomná Charlesova manželka Camilla – vojvodkyňa z Cornwallu – i britská premiérka Theresa Mayová.

Britská kráľovná Alžbeta II. v utorok hostila... Foto: SITA/AP
Meghan, Kate Britská kráľovná Alžbeta II. v utorok hostila recepciu, na ktorej sa zúčastnili okrem Charlesa, jeho manželky a jeho synov aj vojvodkyňa Kate (vľavo) a Meghan (vpravo).

Nechýbali ani Charlesovi synovia princ William a princ Harry so svojimi manželkami – Catherine, vojvodkyňou z Cambridgea a Meghan, vojvodkyňou zo Sussexu. Kate a Megahn zvolili maximálne odlišné modely na slávnostný večer, dokonca aj ich účesy a mejkapy sa výrazne líšili.

Vojvodkyňa Kate na recepcii britskej kráľovnej... Foto: Reuters
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate na recepcii britskej kráľovnej Alžbety II.

37-ročná Meghan prišla v bledých a krémových tónoch, zvolila šaty rovného strihu v dĺžke nad kolená, cez ktoré mala prehodený biely kabátik. Vlasy si nechala vypnuté dohora a tvár mala nalíčenú v tónoch bronzovej.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan... Foto: Reuters, Dominic Lipinski
Charles Britský princ Harry a jeho manželka Meghan prichádzajú na slávnostnú recepciu, ktorá sa konala pri príležitosti 50. výročia udelenia titulu princ z Walesu v Buckinghamskom paláci v Londýne.

Trojnásobná mama Kate zvolila dlhé šaty s výrazným gombíkovým zapínaním ku krku z ľahučkej padavej látky v jemnom odtieni zeleno-modrej. Husté rozpustené vlasy jej vo veľkých vlnách padali na plecia a jej tvár zdobil mejkap v tónoch jemnej ružovej.

Vojvodkyňa Kate na recepcii britskej kráľovnej...
Vojvodkyňa Kate na recepcii britskej kráľovnej...
+2Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na recepcii...

Charles (70) je prvým v nástupníckej línii na britský trón. V súčasnosti 92-ročná Alžbeta II. je kráľovnou od roku 1952. Keď Charles prevezme korunu, pôjde o najstaršieho britského kráľa, ktorý tak kedy spravil. Súčasný rekord drží kráľ Viliam IV., ktorý mal v roku 1830 pri prevzatí trónu 64 rokov.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ