Premiéra s krásnou Penelope? Banderas radšej nechal mladú partnerku doma

Pravda | 15.03.2019 00:00
Penelope Cruz a Antonio Banderas Foto: ,
Penelope Cruz a Antonio Banderas na premiére filmu Bolesť a sláva v Madride.
Penelope Cruz aj Antonio Banderas neraz spojili svoje mená s tvorbou španielskeho režiséra Pedra Almodóvara.

Svoje sily so 69-ročným filmárom spojili opäť, tento raz v snímke Bolesť a sláva. Práve tá mala v týchto dňoch premiéru v španielskom Madride. Cruz ani Banderas na nej nechýbali.

Pedro Almodovar, Penelope Cruz a Antonio... Foto: SITA/AP
Pedro Almodovar, Penelope Cruz a Antonio Banderas Pedro Almodovar, Penelope Cruz a Antonio Banderas na premiére filmu Bolesť a sláva v Madride.

44-ročná oscarová herečka tento raz nechala manžela, Javiera Bardema doma a pred objektívmi sa usmievala po boku Banderasa. A rovnako ako Cruz, aj on na premiéru zavítal bez svojej partnerky, Holanďanky Nicole Kimpelovej (39). Na červenom koberci tak vytvorili priam ukážkový párik. Pritom práve Banderas sa bez svojej mladej partnerky nepohne takmer ani na krok, naposledy sa bok po boku ukázali na cenách Critics' Choice Awards.

Penelope Cruz a Antonio Banderas na premiére... Foto: Reuters, SERGIO PEREZ
Penelope Cruz a Antonio Banderas Penelope Cruz a Antonio Banderas na premiére filmu Bolesť a sláva v Madride.

Dvojnásobná mama, Penelope Cruz, žiarila v bielej róbe módneho domu Chanel. Čarovná róba, ktorej vrchný diel bol zdobený striebornými niťami, tmavovlasej Cruzovej naozaj pristala. Príjemnou bodkou jej premiérového looku boli ak diamantové náušnice, ktoré sa dali vidieť pod jej rozpustenými hustými vlasmi.

Banderas, ktorý vo filmovej novinke stvárňuje režiséra, ktorý už nie je schopný tvoriť, sa od svojej krásnej kolegyne nevedel odtrhnúť. Obaja rozdávali úsmevy, priam z nich sršala dobrá nálada. Rovnako medzi hercami pôsobil aj slávny španielsky režisér Pedro Almodóvar, držiteľ mnohých ocenení, okrem iného Oscara za snímku Hovor s ňou.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ