Sestra Louisa Tomlinsona z One Direction zomrela na infarkt! Mala len 18

Pravda | 15.03.2019 08:47
Louis Tomlinson Foto:
Louis Tomlinson a jeho sestra Felicite Tomlinson známa ako 'Fizzy' na archívnej snímke.
Félicité Tomlinsonovej už záchranári nedokázali pomôcť, zomrela vo svojom londýnskom byte.

Člen slávnej kapely Louis Tomlinson (27) prežíva ťažké obdobie. Jeho mladšiu sestru Félicité Tomlinson našli mŕtvu v jej londýnskom byte. 18-ročná dievčina mala podľa medializovaných informácií zomrieť na infarkt.

Súrodenci mali k sebe veľmi blízko. Len pred troma rokmi museli spoločne prekonať smrť ich mamy, Johannah Deakinovej, ktorá podľahla ako 43-ročná rakovine. A teraz prišla pre Tomlinsona ďalšia veľká životná rana.

Ako informuje britský denník The Sun, Félicité odpadla v stredu okolo poludnia potom, čo dostala infarkt. V byte nebola sama, známy mal zavolať sanitku. Záchranári však už mladej dievčine nedokázali pomôcť a museli skonštatovať smrť. Čo jej infarkt spôsobilo, zatiaľ nie je známe. „Záchranárom sa napriek úsiliu už nepodarilo dievčinu oživiť a na mieste skonštatovali jej smrť,“ píše The Sun. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When I say soon I mean in the next two weeks... can’t wait to show you what I’ve been working on I hope you all love it as much as I do

Príspevok, ktorý zdieľa Félicité Tomlinson (@felicitegrace),

Félicité Tomlinson mala svoju sieť fanúšikov, ktorých bolo na Instagrame 1,4 milióna a bola známa influencerka pod menom Fizzy. Jej túžbou bolo stať sa dizajnérkou, pracovala ako príležitostná modelka. Na svojom Instagrame uverejňovala zväčša fotky z jej veselého života tínedžerky. „Jej okolie je správou zničené. Mala množstvo priateľov a bola veľmi pozitívny a šťastný človek,“ citoval denník The Sun človeka z jej blízkeho okolia.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ