Kim Kardashian odhalila tvár po zobudení! Roky ju trápi psoriáza

Pravda | 19.03.2019 00:00
Dokonalá tvár je presne to, čo najčastejšie prezentuje verejnosti internetová celebrita Kim Kardashian. Mnoho ľudí však netuší, že už roky bojuje s psoriázou. Nedávno ju odhalila priamo v detaile.
Televízna a internetová celebrita Kim... Foto: Instagram/Kim Kardashian West
Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian sa podelila o problémy so psoriázou. Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian sa podelila o problémy so psoriázou.

Brunetka, ktorý je medzinárodnou ikonou a ktorá svoj vzhľad rokmi povýšila na jeden zo základných pilierov svojej popularity, sa podelila o chvíle ráno po zobudení.

Na zábere, ktorý zverejnila na svojom Instagrame, ukázala suché fľaky a šupinaté miesta na koži na tvárí priamo po zobudení. „Ranná psoriáza,“ odkázala pod obrázkom Kardashian.

Vôbec prvýkrát o svojich problémoch informovala v roku 2011, keď priznala, že roky bojuje s psoriázou a má lepšie, ale aj horšie dni. Naposledy vo februári zase na svojom konte na sociálnej sieti ukázala, že podstupuje pravidelné sedenia u špecialistu a aplikáciu bylinných tinktúr na upokojenie kože.

Mnohí odborníci berú Kardashianovej rozhodnutie podeliť sa aj o problematickú súčasť svojho života ako pozitívny odkaz pre mnoho jej fanúšikov. Zároveň však niektorí upozorňujú na to, že pri problémoch citlivej a psoriatickej pokožky nie je ideálne práve to, čo patrí ku Kardashianovej už roky – síce ukážkový mejkap, no spolu s ním zároveň množstvo produktov, ktorými svoju kožu zaťažuje.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ