Jane Fonda odhalila veľké tajomstvo! Toto skrývala kedysi pod slávnymi šatami

Pravda | 10.04.2019 00:00
Skutočne úprimnú spoveď ohľadom svojho zdravotného stavu ponúkla slávna herečka Jane Fonda magazínu Vogue. Pre jeho najnovšie číslo sa rozhovorila o problémoch s rakovinou.
Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy. Herečka Jane Fonda na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2016. Pod šatami skrývala obväzy.

Osemdesiatjeden­ročná filmová diva uviedla, že vo svojom živote bojovala s rakovinou mnohokrát. „Mala som ju veľakrát. Viete, ja som vždy zbožňovala slnko. A keď som mala deň voľna, navštívila som môjho kožného a postupne som nechala zo seba odrezávať jednotlivé kúsky,“ vyhlásila Jane Fonda.

Prezradila dokonca, že pre problém so zhubným ochorením prišla aj o prsia. Len málokto tuší, že to bolo pomerne nedávno. „Pamätáte si moment, keď som v roku 2016 na Zlatých glóbusoch vystúpila z limuzíny v tých divných šatách s volánmi? Bola som tesne po mastektómii a musela som skryť pod šatami obväzy,“ okomentovala Fonda, ktorá sa ocitla na titulnej strane magazínu Vogue vo vydaní venovanom ženám všetkých vekových kategórií a starnutiu ako takému.

Hoci Fondovej pripisujú mnohí odborníci aj fanúšikovia nezameniteľný šarm a tiež energiu, ona sama priznáva, že boli v jej živote chvíle, keď mala pocit, že sa už nechce pohnúť ďalej. Našťastie však netrvali dlho.

Hviezda sa však tiež priznala, že na mužskú spoločnosť už nemyslí. Po nevydarených manželstvách a niekoľkých vzťahoch sa rozhodla, že už žiaden mať nebude. „Zlyhávam v tom. A je to moje zlyhanie. Uvedomila som si, že to nedokážem prekonať. Vždy keď som s mužom, vzdám sa samej seba. A to nechcem,“ doplnila.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ